Ήττα στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας από την Αρετσού Καλαμαριάς! - OlaDeka

Ήττα στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας από την Αρετσού Καλαμαριάς!

Την ήττα γνώρισε το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας από την Αρετσού Καλαμαριάς με 65-72, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Καλαμαριάς που λογίζεται, δικαίως από πολλούς, ως μια από τις πιο ταλαντούχες και έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, μπήκε καλύτερα στο παρκέ και πήρε προβάδισμα 12 πόντων, το οποίο διατήρησε μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η ομάδα μας αντιδρούσε σταδιακά στην αναμέτρηση χωρίς να μπορεί να πάρει αυτή το προβάδισμα, για να έρθουν 4 τρίποντα, 3 περίπου λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα για να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση στο 56-56. Κάπου εκεί, ο πολύπειρος Γιωργάκης της Αρετσού “βγήκε μπροστά” και με δικούς του πόντους έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους, αποδεικνύοντας την εμπειρία του και την ποιότητα του από τα παρκέ της Basket League με την φανέλα του Ολυμπιακού, της Καβάλας και του Άρη, μεταξύ άλλων.

Η ομάδα μας συγχαίρει την ομάδα της Αρετσού για την νίκη και της εύχεται καλή συνέχεια, ενώ οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας μας που γέμισαν (ξανά) το κλειστό και έδωσαν πολύ μεγάλη ώθηση για να φτάσει η ομάδα, ένα βήμα πριν την ανατροπή. Το ταξίδι στα απαιτητικά παρκέ της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται και είναι πολύ μεγάλο ακόμη.

Πλέον, η ομάδα μας έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική και ξεκινάει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στις 30/10 στο «Κ.Γ.Κ Δημήτρης Διαμαντίδης» κόντρα στον Α.Σ. Καστοριάς, στο ντέρμπι του Νομού. Παρακάτω οι σχετικές δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Τζιλίνη και του προπονητή της Αρετσού Πετρόπουλου.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – Αρετσού Καλαμαριάς 65-72ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Ιωσήφ, Βελαώρας, Φούφας 3(1), Ρέπας 11 (2), Γκλιάνας 17 (1), Τσολάκης 3(1), Πανίδης 8, Ναϊπλής, Μαλιούρας 6, Σακαλίδης, Γιαννουζάκος 17 (5)Αρετσού Καλαμαριάς (Πετρόπουλος): Ροπούτης 6, Γαλανός, Ηλιάδης, Καραμπέκης 14 (1), Πλιούκας 10 (2), Καπόνης 3, Κυφωνίδης 21. Κωτσιόπουλος, Σανκαρέ, Παπανικολάου, Γεωργάκης 18, Σαρρής

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria