«Άναρχη η κατάσταση στο Αμοιβολόγιο του GEA. Απαιτεί από 6 καταστήματα Εστίασης στην Θεσ/νίκη 116.000 Ευρώ» - OlaDeka

«Άναρχη η κατάσταση στο Αμοιβολόγιο του GEA. Απαιτεί από 6 καταστήματα Εστίασης στην Θεσ/νίκη 116.000 Ευρώ»

ΘΕΜΑ: «Άναρχη η κατάσταση στο Αμοιβολόγιο του GEA. Απαιτεί από 6 καταστήματα Εστίασης στην  Θεσ/νίκη 116.000 Ευρώ»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια τον διωγμό με τα Ασφαλιστικά μέτρα από τον GEA στα καταστήματά μας. Υπέρμετρες υποχρεώσεις, αστρονομικά νούμερα δήθεν οφειλόμενων ποσών, ενώ το Αμοιβολόγιό τους είναι διάτρητο έναντι των αντικειμενικών κριτηρίων της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας. Σε έξι καταστήματα Θεσσαλονίκης εποχιακής μορφής απαιτεί ο GEA το ποσό των 19.902 ευρώ, από το κάθε ένα και μάλιστα ζητά να προσκομίσουν στο δικαστήριο τους καταλόγους με τους τίτλους του μουσικού ρεπερτορίου που χρησιμοποιούσαν από το 2011 έως το 2019. Σύρονται στα δικαστήρια με Ασφαλιστικά μέτρα οι έξι συνάδελφοι, με στοιχεία τα περισσότερα μη πραγματικά, ενώ χρησιμοποιεί ο ως άνω οργανισμός και ψευδομάρτυρες.

Οι έμμεσοι εκβιασμοί, ο ανελέητος διωγμός με τηλεφωνικές ενοχλήσεις, οι έμμεσες απειλές με δικαστικές ενέργειες δεν έχουν τελειωμό.   

Δυστυχώς Συνάδελφοι οι αρμόδιοι του Ο.Π.Ι. (Οργανισμός Πνευματικών Δικαιωμάτων) και το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ως τώρα αποδειχτεί, ότι έχουν εγκαταλείψει τον κλάδο μας παρ’ όλες τις καταγγελίες μας.

Συνάδελφοι καιρός για ομαδική αντίδραση, και ενέργειες, διαφορετικά ο οικονομικός διωγμός από τους ως άνω Οργανισμούς (GEA– ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΔΕΜ) θα έχει καταστροφικές συνέπειες στα μαγαζιά μας.

Συνάδελφε, σε ενημερώνουμε ότι έρχονται χείριστες καταστάσεις με αστρονομικές απαιτήσεις και από τους Οργανισμούς Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων (Αυτοδιαχείριση – ΕΔΕΜ ).

Το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ομαδική κινητοποίηση τουλάχιστον 200 καταστημάτων για να καταγγελθεί ο GEA για τον διασυρμό των προσωπικών δεδομένων τόσο της επιχείρησής του όσο και του ιδίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria