Χύτρα ειδήσεων: Περιμένουμε νέες “απογειώσεις” τώρα που ανέλαβε και την Προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας; - OlaDeka

Χύτρα ειδήσεων: Περιμένουμε νέες “απογειώσεις” τώρα που ανέλαβε και την Προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας;

Άραγε οι συνεχείς “απογειώσεις” της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, που ακούμε, κατά καιρούς, από τον γεμάτο έπαρση και δίχως ίχνος αυτοκριτικής Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη αναμένεται να συνεχιστούν και στον τομέα του Τουρισμού; O συγκεντρωτικός Γιώργος, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ορίστηκε, την περασμένη Τετάρτη 21/9, κατόπιν δικής του εισηγήσεως, Πρόεδρος της «Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας». Πάντως, οι μόνες “απογειώσεις” της Περιφέρειας που έχουμε ακούσει ή δει, στη δική του θητεία, είναι – μόνο – εκείνες που βρίσκονται στο στάδιο σχεδίων κι υποσχέσεων, που έχει εκπονήσει/εξαγγείλει η κυβέρνηση, για λογαριασμό όλων μας, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης.

Αν στην καλύτερη περίπτωση συμβεί κάποια απ’ αυτές τις μεγαλεπήβολες επενδύσεις που προετοιμάζει η κυβέρνηση, μέχρι τη λήξη της θητείας της, ίσως ο Γιώργος έχει να επιδείξει κάτι …κι ας μην έχει την παραμικρή εμπλοκή σ’ αυτές. Προς το παρόν, ο ίδιος, μη βλέποντας “φως” στο τούνελ, για να δείξει ότι κάτι κάνει, θυμίζοντας την περίοδο που ήταν παρουσιαστής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, τριγυρνά σε διάφορες περιοχές της Δ. Μακεδονίας προβάλλοντας από άγρια βατόμουρα κι επιχειρήσεις συμπατριωτών μας με εξαγωγική δραστηριότητα  μέχρι κάποια έργα, όχι τίποτα το εξωπραγματικό, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας,  από εκείνα τα τετριμμένα που υλοποιούνται σε κάθε αυτοδιοικητική περίοδο ή που είχαν δρομολογηθεί από παλιότερα.

Την ίδια στιγμή, οι πολίτες της Δ. Μακεδονίας,  βλέποντας σε μια τόση κρίσιμη περίοδο για τον τόπο να βρίσκεται στα “ηνία” μια Περιφερειακή Αρχή χωρίς κανένα σχέδιο και προσανατολισμό, με τους σχεδόν μισούς περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του να αποτελούν “ξένο σώμα”, ανησυχούν – δικαιολογημένα –  ακόμη περισσότερο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria