ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α. ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - OlaDeka

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α. ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δείτε την ενημέρωση για τα προγράμματα κατάρτισης που ανακοίνωσε η Δ.ΥΠ.Α. και αφορά μεγάλο μέρος ανέργων.

Η ενημέρωση αφορά στα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιήσει το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δ, Μακεδονίας στην Καστοριά.

Επειδή προέκυψαν πολλά ερωτήματα και προβληματισμοί σχετικά με τον τόπο υλοποίησης θεωρείται ότι υπάρχει ιδιαίτερη και άμεση ανάγκη ενημέρωσης των ενδιαφερομένων:

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος κ. Σινάτκας Ιωάννης και οι Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι κ. Φωτιάδης Δημήτρης και κ. Καπαγερίδης Ιωάννης (όλοι μέλη Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας) των τριών προγραμμάτων κατάρτισης με τίτλους:

  1. Δεξιότητες στα λογιστικά φύλλα και την ανάλυση δεδομένων
  2. Διαχείριση περιεχομένου (CMS) και διαδικτυακές εφαρμογές
  3. Οργάνωση και χρονοπρογραμματισμός έργων

ενημερώνουν ότι, για τα προγράμματα αυτά, έχουν δηλωθεί στην Δ.ΥΠ.Α. ως χώροι υλοποίησης των δια ζώσης μαθημάτων αίθουσες κι εργαστήρια του Τμήματος Πληροφορικής που εδρεύει στην Καστοριά.

Οι 70 ώρες δια ζώσης κατάρτισης, θα πραγματοποιηθούν στην Καστοριά, σε μέρες και ώρες που θα προγραμματιστούν και θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

Θα πρέπει να επισημανθεί επίσης, ότι το πρόγραμμα με τίτλο «Δεξιότητες στα λογιστικά φύλλα και την ανάλυση δεδομένων» έχει εγκριθεί από την Δ.ΥΠ.Α., αλλά δεν εμφανίζεται ακόμα στη λίστα επιλογής. Μετά από επικοινωνία, υπήρξε σχετική ενημέρωση για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος από την Δ.ΥΠ.Α. 

Υπενθυμίζεται ότι οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας των προγραμμάτων κατάρτισης, θα πιστοποιηθούν από εγκεκριμένο από την Δ.ΥΠ.Α. φορέα πιστοποίησης, όπως προβλέπεται στη σχετική σύμβαση που υπογράφεται. 

Η σημαντικότερη παράμετρος όμως παραμένει, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκάστοτε προγράμματος, η απόδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού κατάρτισης από το πιστοποιημένο με ISO 21001:2018 Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η απόκτηση δηλαδή ουσιαστικά ενός τίτλου με το κύρος Πανεπιστημιακού Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό στην αγορά εργασίας.

Ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Οι Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι

    Σινάτκας Ιωάννης Φωτιάδης Δημήτρης, Καπαγερίδης Ιωάννης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria