Π. Κεπαπτσόγλου: Το στοίχημα της επανεκκίνησης κερδήθηκε! - OlaDeka

Π. Κεπαπτσόγλου: Το στοίχημα της επανεκκίνησης κερδήθηκε!

Το στοίχημα της επανεκκίνησης κερδήθηκε! Μετά από δύο δύσκολα χρόνια αναγκαστικού διαλείμματος, η Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού επέστρεψε και παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που όλοι βιώνουμε, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία.

Για άλλη μια φορά, η διοργάνωση υπήρξε άρτια και αυτό χάρη στην εξαιρετική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. Θέλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, τους εκατοντάδες εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν και αυτή τη φορά, τους χιλιάδες επισκέπτες που πλημμύρισαν για επτά ημέρες το πανηγύρι μας, τις Αρχές και τις υπηρεσίες που αποδείχθηκαν και πάλι πολύτιμοι συνεργάτες. Ιδιαίτερα την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πιο πολύ από όλους όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια είναι η ψυχή του πανηγυριού. Τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους για να λειτουργήσουν όλα ρολόι. Τους υπαλλήλους των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, τους ειδικούς συνεργάτες, τους αιρετούς και τους υπόλοιπους συνεργάτες του Δήμου και φυσικά τους υπαλλήλους του αμαξοστασίου που ήταν παρόντες 24 ώρες το 24ωρο.

Εκτός λοιπόν από το στοίχημα της επανεκκίνησης της Εμποροπανήγυρης, στον Δήμο του Άργους Ορεστικού έχουμε κερδίσει και το στοίχημα της συνεργασίας. Είμαστε ομάδα σε κάθε πρόκληση, σε κάθε εγχείρημα. Έτσι δουλεύουμε κι έτσι πορευόμαστε για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Σας ευχαριστώ όλους και καθέναν ξεχωριστά!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria