Πρεμιέρα με νίκη για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κύπελλο Ελλάδας! - OlaDeka

Πρεμιέρα με νίκη για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κύπελλο Ελλάδας!

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, στην πρώτη και ιστορική συμμετοχή της ομάδας σε Εθνικό θεσμό, καθώς επικράτησε στον Αγ. Παύλο Χαλκιδικής του Διγενή Λακώματος με 55-86. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας πήρε την πρόκριση για την συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς είναι νοκ άουτ αγώνες και πλέον υποδέχεται τον Ιωάννινα ΣΚ την Κυριακή στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας.

Η ομάδα μας μπήκε εξαιρετικά στο πρώτο δεκάλεπτο και βάζοντας τις βάσεις από την άμυνα και έχοντας εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση προηγήθηκε με 5-26 στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου.

Στην συνέχεια η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 30 πόντους περίπου και σε κανένα σημείο δεν έπεσε σε επίπεδο “απειλής”. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με όλους τους παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να δοκιμάζονται σχήματα και συστήματα ενόψει της συνέχειας.

Έτσι, η ομάδα μας στο πρώτο της επίσημο ματς πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επόμενη αναμέτρηση, την πρώτη στην έδρα μας την προσεχή Κυριακή!

Συγχαίρουμε την ομάδα του Διγενή Λακώματος για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που θα συμμετέχουν.

Διγενής Λακκώματος – ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς 55-86Δεκάλεπτα: 5-26, 20-47, 39-67, 55-86Διαιτητές: Παπαδόπουλος Γρ., Καντζουρίδης

Διγενής (Ζαρονικόλας): Σελεμενάκης 1, Θαλασσινός Κ. 10(1), Θαλασσινός Α., Πίτσούλης Τ., Σακκοράφας, Γεωργόγλου, Πιτσούλης Β., Κανάκογλου 14(2), Ασμπρίνης 4, Ανφεμιάδης 2, Σαμπαρδάνης 5(1), Τζουνίδης 19(1).

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Ιωσήφ, Δήμου 12(1), Σακαλίδης, Ρέπας 17(3), Γκλιάνας 5(1), Φούφας 8(2), Γιαννουζάκος 13(3), Πανίδης 12, Βελαώρας 1, Παγανάς 10, Μαλιούρας 6, Μαχαιρίδης 2.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria