Παρελήφθη το πρώτο από τα 4 νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Καστοριάς - OlaDeka

Παρελήφθη το πρώτο από τα 4 νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Καστοριάς

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Καστοριάς στη …μάχη της καθαριότητας

Το πρώτο από τα τέσσερα νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα, τα οποία φρόντισε να προμηθευτεί ο Δήμος Καστοριάς, με χρηματοδότηση από τα τρέχοντα προγράμματα παρελήφθη σήμερα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς.

Το απορριμματοφόρο, κόστους 155.000 ευρώ, είναι πλέον στη διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώ έως το τέλος του έτους θα γίνει η παραλαβή άλλων τριών, συνολικού προϋπολογισμού 469.600 ευρώ, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου Καστοριάς.

«Οι προσπάθειές μας να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο Καστοριάς με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανανεώνουμε τον στόλο των οχημάτων μας ώστε οι εργαζόμενοι να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό», επισήμανε κατά τη διάρκεια της παραλαβής του οχήματος ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

Η χρήση των νέων απορριμματοφόρων θα κάνει πιο εύκολη την αποκομιδή των απορριμμάτων και από τους νέους βυθιζόμενους κάδους που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria