Παλαίμαχοι Καστοριάς: Με έκπληξη διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε μία ανακοίνωση του συλλόγου "ΜΑΖΙ ΣΟΥ" - OlaDeka

Παλαίμαχοι Καστοριάς: Με έκπληξη διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε μία ανακοίνωση του συλλόγου “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”

Ο σύλλογος Παλαιμάχων Καστοριάς με αφορμή την απίστευτη προσέγγιση του θέματος “Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων:

Παλαίμαχοι Καστοριάς – SURVIVOR 2022& Παλαίμαχοι Άσσοι ” από τον σύλλογο ‘ ΜΑΖΙ ΣΟΥ’ επιθυμεί να ενημερώσει τα κάτωθι:

1.Ο Δήμος Καστοριάς σε συνδιοργάνωση με τον σύλλογο μας διοργανώνει τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα και είναι κάθετη και πάγια η άποψη μας να μην εμπλακούμε σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με έσοδα.

2.Το Δ.Σ των παλαιμάχων αποφάσισε τελικά τα οποιαδήποτε έσοδα να δοθούν στον σύλλογο “Εταιρεία προστασίας ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς “.

3.Η πρώτη σκέψη να δοθούν στον σύλλογο “ΜΑΖΙ ΣΟΥ ” απορρίφθηκε μετά από την μη διάθεση εκ μέρους τους να υποστήριξουν την προσπάθεια μας.(Έξοδα διαφήμισης έντυπου υλικού,διάθεση στην πόλη, παρουσία στην είσοδο του γηπέδου.)

4.Με έκπληξη διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε μία ανακοίνωση του συλλόγου “ΜΑΖΙ ΣΟΥ” η οποία αφήνει υπονοούμενα και θίγει υπολήψεις για μέλος του Δ.Σ με ανυπόστατους και φθηνούς ισχυρισμούς άνευ αποδείξεων.

5. Είναι δικαίωμα μας μόνοι να αποφασίσουμε ποιόν σύλλογο του τόπου μας να υποστηρίξουμε νόμιμα και αφιλοκερδώς και δεν νιώθουμε την ανάγκη να απολογηθούμε σε οποιοδήποτε που είτε έχει θεσμική θέση,είτε προσπαθώντας με θύμησες του παρελθόντος να δηλώσει παρουσία στο σήμερα..!!

6.Προειδοποιούμε τον καθένα που ‘ελαφρά τη καρδία’ διασύρει υπολήψεις, να είναι πολύ προσεκτικός σε εκφράσεις γιατί η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα χαριστεί στον οποιοδήποτε.

7.Δηλωνουμε απερίφραστα την συμπαράσταση μας στην προσπάθεια του συλλόγου’ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ‘ και δεσμευόμαστε εφόσον βρεθεί περισσότερη διάθεση συνεργασίας, να υποστηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία του συλλόγου στο μέλλον.Ελπίζουμε σε αποκατάσταση της συκοφαντίας με έμπρακτη και δημόσια έκφραση της αλήθειας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria