«Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται» - Προσοχή! Πολλά τα...αρπακτικά λόγω πανηγυριού στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

«Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται» – Προσοχή! Πολλά τα…αρπακτικά λόγω πανηγυριού στο Άργος Ορεστικό

Πολλές προσαγωγές Ρομά που ήρθαν στην Καστοριά με «ύποπτους σκοπούς»

Λόγω της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού, η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς εφιστά την προσοχή στους πολίτες όσον αφορά στις κλοπές οικιών και επιχειρήσεων από επιτήδειους οι οποίοι δύναται να προβούν σε ανάλογες παράνομες ενέργειες, εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες της πολυκοσμίας στην εμποροπανήγυρη αλλά και τα άδεια σπίτια όσων επισκέπτονται το Άργος Ορεστικό.

Πέρα από την αδιάλειπτη προσπάθεια της αστυνομίας για προστασία και ασφάλεια, απαραίτητα είναι και μέτρα που πρέπει να λάβουν και οι ίδιοι οι πολίτες:

  1. Να ασφαλίζουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού.
  2. Να μένει κάποιος στο σπίτι κατά την διάρκεια της επίσκεψης των υπολοίπων στην εμποροπανήγυρη. Διαφορετικά να ενημερώνουν για την απουσία τους συγγενικά, φιλικά πρόσωπα ή γείτονες που εμπιστεύονται ωστε να προσέχουν την οικία.
  3. Να μην κοινοποιούν την απουσία τους στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης.
  4. Να ενεργοποιούν αν έχουν το σύστημα συναγερμού.
  5. Να αφήνουν ανοιχτά φώτα.
  6. Αν παρατηρήσουν ύποπτα άτομα ή κινήσεις να μην διστάσουν να καλέσουν το 100.
  7. Προσοχή όπου υπάρχει συνωστισμός σε τσάντες και πορτοφόλια ( να τοποθετούνται σε σημεία που υπάρχει συνεχής οπτική επαφή).
  8. Να μην αφήνουν εκτεθειμένα σε κοινή θέα αντικείμενα αξίας μέσα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες είχαμε πολλά συμβάντα με παραβιάσεις και κλοπές στην Πτολεμαΐδα. Γι αυτό τον λόγο εφιστάται η προσοχή από όλους. Επίσης πηγές του oladeka.com αναφέρουν, πως χθες έγιναν από την αστυνομία πολλές προσαγωγές Ρομά που ήρθαν στην Καστοριά με «ύποπτους σκοπούς» και αυτή τη στιγμή βρίσκονται πλέον εκτός νομού. Όλο και κάποιος θα ξεφύγει όμως από το «ραντάρ» της αστυνομίας και για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι της Καστοριάς θα ναι καλό να έχουν όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός…τα μάτια δεκατέσσερα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria