Ορεινοί αγώνες στο Μπούρινο: πρόταση για ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό - OlaDeka

Ορεινοί αγώνες στο Μπούρινο: πρόταση για ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό

«Βίος ανεόρταστος, μακρά οδό απανδόκευτος» έλεγε ο Δημόκριτος σε απλά ελληνικά “ζωή χωρίς γιορτή είναι μακρύς δρόμος χωρίς πανδοχείο”.

Γιατί θα πρέπει η μια μέρα μας να είναι ίδια με την άλλη; Γιατί θα πρέπει να κάνουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα;

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας, θέλει να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και σας έχει μια διαφορετική (σχεδόν ανέξοδη) πρόταση για ένα συναρπαστικό Κυριακάτικο πρωινό.

Σας προσκαλεί λοιπόν να παραβρεθείτε αυτήν την Κυριακή 11/09, στο Μπούρινο όπου θα πραγματοποιηθούν οι δυο ορεινοί αγώνες στα πλαίσια της διοργάνωσης Voiorace, ένας των 8 χιλ. κι ένας των 19 χιλ.

Πολλοί αθλητές, μεταξύ αυτών κι επώνυμοι, θα δώσουν τον αγώνα τους και θα διασχίσουν απ’ άκρη σ’ άκρη το Μπούρινο ξεκινώντας από το καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου και τερματίζοντας σ’ αυτό.

Περιβάλλον φανταστικό, η φύση στο μεγαλείο της, μουσική καταπληκτική, επιλεγμένη από Σιατιστινούς DJ’s, θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Φαΐ τζιάμπα, προσφορά από το Δήμο και μαγειρεμένο από τους Ορειβάτες. Τσι άλλου θέλτσι;

Αυτό που θέλουμε εμείς από σας και δεν κοστίζει τίποτα, είναι η ενθάρρυνση, το ζεστό σας χειροκρότημα ως επιβράβευση της προσπάθειας των αγωνιζόμενων.

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Δήμου για εξωστρέφεια και προβολή.

Αυτή την Κυριακή πάμε όλοι Μπούρινο!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria