Κλείνει μετά από 17 χρόνια το εστιατόριο “Λαδόκολλα” - OlaDeka

Κλείνει μετά από 17 χρόνια το εστιατόριο “Λαδόκολλα”

«Ο κόσμος της Καστοριάς θέλει να μείνει στην πόλη που τόσο αγάπησε αλλά δυστυχώς τον αναγκάζουν να την εγκαταλείψει…. Σε λίγο θα είναι πολύ αργά να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι.»

Η ανάρτηση της Λαδόκολλας στο facebook:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την στήριξη σας 17 χρόνια ! Είμαστε ευγνώμονες για όσα ζήσαμε μαζί, μαζί γιορτάσαμε και χαρήκαμε με τις χαρές σας… με κάποιους γίναμε σαν οικογένεια.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για κάθε συνεργασία που είχαμε μαζί, ο καθένας από εσάς υπήρξε με τον μοναδικό του τρόπο απαραίτητος!

Ωστόσο είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο κύκλος αυτός κλείνει.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή δύναμη στους συναδέλφους που πρέπει να παλέψουν σε μια πόλη η οποία «προωθεί» την ανάπτυξη του τουρισμού και της προβολής της μόνο που οι επιχειρηματίες δεν βλέπουν να γίνεται καμία απολύτως παρέμβαση των αρχών της πόλης και του νομού γενικότερα…

Αντιθέτως, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, κυρίως μετά την εμφάνιση του covid19 αλλά και την ακρίβεια, το κυνήγι συνεχίζεται…. Με τους συνεχόμενους ελέγχους από διάφορες υπηρεσίες, με συνεχόμενα πρόστιμα και δικαστικές εμπλοκές…

Ο κόσμος της Καστοριάς θέλει να μείνει στην πόλη που τόσο αγάπησε αλλά δυστυχώς τον αναγκάζουν να την εγκαταλείψει…. Σε λίγο θα είναι πολύ αργά να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους
Ευχαριστούμε για όλα!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria