Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις της περιοχής - OlaDeka

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις της περιοχής

09/09/2022: Παραβρέθηκε στην πλατεία Ομονοίας, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ομόνοιας πραγματοποίησε την κεντρική καλοκαιρινή του εκδήλωση.

• Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Σταυροπόταμο, όπου ο σύλλογος πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά, τη Γιορτή Μούστου.10/09/2022: Συμμετοχή στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος, που έγινε στον χώρο του Προφήτη Ηλία Καστοριάς.

• Και έπειτα παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Τοιχιού, στο ομώνυμο χωριό.11/09/2022: Παραβρέθηκε στις ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας των Μικρασσιατών, που πραγματοποίησε ο σύλλογος Μικρασσιατών «Η Κύζικος» Άργους Ορεστικού στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού.

• Στη συνέχεια, μετέβη στο Βράχο Καστοριάς, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βράχου πραγματοποίησε εκδήλωση «Ημέρας Μνήμης Μακεδονομάχων Βράχου», στην κεντρική πλατεία του χωριού.

• Έπειτα, επισκέφτηκε το Πετροπουλάκι Καστοριάς, μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Μάνο, όπου μίλησαν με κτηνοτρόφους και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματά τους.

• Το βράδυ της ίδιας ημέρας, παρακολούθησε την εκδήλωση του Όμιλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μύησις Καστοριάς όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αθανάσιου Χριστόπουλου: « Ο Ποιητής εις την Πόλιν».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria