Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ομόνοια - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ομόνοια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ευχαριστήριά μας για την επιτυχημένη λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022. Ευχαριστούμε, την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Καλλιόπη Κυριακίδου, την Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς κ. Χαρούλα Κουράκλη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Αθανάσιο Ρήμο και την κ. Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Χρυσούλα Φιλίππου, για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” για τη διαρκή στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του συλλόγου μας και τη δωρεά – χορηγία του προς το Σύλλογό μας. Τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Συτιλίδη για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος Καστοριάς. Τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Άκη Λιάμη και τους υπαλλήλους του Δήμου Καστοριάς, όπως και το προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς για τη συνδρομή τους. Τον Πέτρο Καλύβα για τη βοήθεια με τα ηλεκτρολογικά θέματα. Το εστιατόριο Μάντζαρης για την συνεργασία και το αρτοποιείο – catering “ΙΡΙΣ” του κ. Ανδρεοπούλου για τον εφοδιασμό του εξοπλισμού (ψυγεία, τέντα κλπ).

Όλες και όλους που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου μας και συνέβαλλαν στην περάτωση της εκδήλωσής μας με κάθε τρόπο από κάθε πόστο.

Όλες και όλους τους φίλους και συμπολίτες μας που παρευρέθηκαν στην προχθεσινή όμορφη βραδιά και διασκέδασαν μαζί μας, χάρη στην υπέροχη ορχήστρα “Από τα καινούργια στα παλιά”, που μας κράτησε συντροφιά μέχρι αργά. Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε εξαιρετικά, την Κική Καρατζίδου (τραγούδι), το Νίκο Καρατζίδη (πλήκτρα), τον Τάσο Δούκα (μπουζούκι) και τον Ιορδάνη Τορτοπίδη (τουμπερλέκι). Περάσαμε πολύ όμορφα και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε και στο μέλλον! Σας ευχαριστούμε πολύ, να είμαστε όλοι υγιείς και να ανταμώνουμε!

Με την ευκαιρία, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία στους μαθητές της πόλη μας!

Με τιμή, Για το Δ.Σ. του Π.Σ. Ομόνοια

Ο Πρόεδρος Κων/νος Κακαγιάννης

Η Γ. Γραμματέας Βιβή Μαρδίρη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria