Επαγγελματική Κατάρτιση Πανεπιστημιακού Επιπέδου από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την Δ.ΥΠ.Α. - OlaDeka

Επαγγελματική Κατάρτιση Πανεπιστημιακού Επιπέδου από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την Δ.ΥΠ.Α.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τα 11 νέα, καινοτόμα και επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης σχετικά με τις ψηφιακές δεξιότητες και την πράσινη ανάπτυξη που χρηματοδοτεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.). Τα επιδοτούμενα αυτά προγράμματα θεωρητικής κατάρτισης, διάρκειας 50-200 ωρών, απευθύνονται στους άνεργους-ωφελούμενους της Δυτικής Μακεδονίας και ολόκληρης της χώρας, οι οποίοι έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να καταρτιστούν με το κύρος των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Τα 11 προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα διεξαχθούν υπό την εποπτεία εγκεκριμένων Μελών του μητρώου του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και είναι πρότυπα, σύγχρονα και εστιάζουν στην απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων και γνώσεων στην πράσινη ανάπτυξη.

Οι τίτλοι των προσφερόμενων προγραμμάτων είναι:

·       Δεξιότητες στα λογιστικά φύλλα και την ανάλυση δεδομένων

·       Διαχείριση περιεχομένου (CMS) και διαδικτυακές εφαρμογές

·       Ενεργειακή αποδοτικότητα και βιωσιμότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) για ενεργειακούς διαχειριστές και ειδικούς στην ενέργεια

·       Η διαφήμιση και ιδίως η διαδικτυακή ως εργαλείο της ψηφιακής επικοινωνίας και του marketing

·       Κυκλική Οικονομία

·       Οργάνωση και χρονοπρογραμματισμός έργων

·       Προγραμματιστής Εφαρμογών Φορητών Συσκευών & Διαδικτύου

·       Σύγχρονες Τεχνολογίες Αποθήκευσης Ενέργειας και Εφαρμογές

·       Τεχνικός Διαχείρισης Δικτύων

·       Τεχνικός Προγραμματισμού Smart Building

·       Ψηφιακό Μarketing

Η υλοποίησή τους θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% επί του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος (στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας) καθώς και με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), που περιλαμβάνει τουλάχιστον 35% σύγχρονη και έως 30% ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Oι ωφελούμενοι του «Μητρώου ωφελουμένων Α΄ φάσης» μπορούν ήδη να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων κατάρτισης που εμφανίζεται στον κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, σύμφωνα με το επίπεδο εκπαίδευσης (απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας, κλπ.) και με βάση τα ακαδημαϊκά προσόντα που ο ίδιος έχει δηλώσει, με ηλεκτρονική δήλωση εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα επιλογής ενός από τα 11 επιμορφωτικά προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης, οι ωφελούμενοι αποκτούν δωρεάν Πιστοποιητικό γνώσεων και δεξιοτήτων και δικαιούνται να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα που ανέρχεται σε 5 ευρώ/ώρα κατάρτισης (1.000 ευρώ για πρόγραμμα 200 ωρών). Για την καταβολή του συνόλου του επιδόματος απαιτείται οι ωφελούμενοι να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την κατάρτιση και να έχουν επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. https://kedivim.uowm.gr και να επικοινωνούν είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2385055008 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:00 – 12:00 π.μ.) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria