Έναρξη αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς - OlaDeka

Έναρξη αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Έναρξη αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, μετά από πρόταση των προπονητών των Μικτών Ομάδων Θωμά Βελλίδη και Σταύρου Ευαγγελίδη, αποφάσισε την έναρξη της αξιολόγησης ποδοσφαιριστών για την επάνδρωση των Μικτών Ομάδων της Ένωσης μας που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023.

Ενημερώνουμε όλες τις ομάδες και τις ακαδημίες όλων των τμημάτων υποδομής της Ένωσης να στείλουν στην προπόνηση προεπιλογής που θα γίνει στο βοηθητικό ΔΑΚ Καστοριάς την Δευτέρα 03-10-2022 και ώρα 15:30 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2009.

***Παρακαλόυνται οι προπονητές των ακαδημιών να αποστείλουν τα ονόματα και τις θέσεις των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση στα e mail των Ενωσιακών προπονητών εως την Παρασκευή 30/09/2022. ([email protected] και [email protected]) Απαραίτητη προϋπόθεση, για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και για τους ποδοσφαιριστές που θα προσέλθουν είναι να έχουν μαζί τους την κάρτα υγείας σε ισχύ και αθλητική περιβολή.

Βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης απόφασης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για τον προσδιορισμό των ηλικιακών κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria