Lidl UK: Ανάκληση του φιλέτου καπνιστού σκουμπριού Eridanus Ελληνικού τύπου λόγω λιστέριας - OlaDeka

Lidl UK: Ανάκληση του φιλέτου καπνιστού σκουμπριού Eridanus Ελληνικού τύπου λόγω λιστέριας

Η Lidl ανακαλεί το φιλέτο καπνιστού σκουμπριού Eridanus Ελληνικού τύπου με ελιές και ρίγανη, με λάδι σόγιας (150g) λόγω της δυνητικής παρουσίας λιστέριας στο προϊόν.

Η Lidl του Ηνωμένου Βασιλείου (UK) ανακαλεί τις συσκευασίες των 150g Φιλέτο Καπνιστού Σκουμπριού Eridanus (Ηριδανού) Ελληνικού στυλ της Lidl με ελιές και ρίγανη με λάδι σόγιας. Η επηρεαζόμενη παρτίδα αφορά μόνο τις συσκευασίες με ημερομηνία ενδεικτικής κατανάλωσης 02/01/2023 και με αριθμό παρτίδας  01063402062022. Και τα δύο βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας. Δεν επηρεάζονται άλλα προϊόντα με διαφορετικές ημερομηνίες και αριθμούς παρτίδων.

Πίστωση: Which.Co.UK

Το φιλέτο σκπουμπριού ανακαλείται λόγω της πιθανής παρουσίας listeria monocytogenes, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γαστρεντερικά συμπτώματα και είναι επικίνδυνη για ευπαθείς ομάδες.

Η Lidl του Ηνωμένου Βασιλείου συνιστά τους καταναλωτές να μην το φάνε, αν το έχουν αγοράσει και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Lidl για πλήρη επιστροφή χρημάτων με ή χωρίς απόδειξη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκληση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Lidl ή επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Lidl στο 0370 444 1234 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]

Φιλέτο καπνιστού σκουμπριού Eridanous Ελληνικού τύπου με ελιές και ρίγανη με λάδι σόγιας

Μέγεθος συσκευασίας – 150g

Αρ. παρτίδας  – 01063402062022

Καλύτερο πριν  – 02/01/2023

Σχετικά με τις μολύνσεις από λιστέρια

Τα συμπτώματα που προκαλούνται από τον μικροοργανισμό Listeria monocytogenes μπορεί να είναι παρόμοια με τη γρίπη και περιλαμβάνουν υψηλό πυρετό, μυϊκό πόνο ή πόνο, ρίγη, αίσθημα αδιαθεσίας και διάρροια. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις, η λοίμωξη μπορεί να είναι πιο σοβαρή, προκαλώντας σοβαρές επιπλοκές, όπως μηνιγγίτιδα.

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι σε λοιμώξεις από λιστέρια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων άνω των 65 ετών, των εγκύων γυναικών και των αγέννητων μωρών τους, των μωρών ηλικίας κάτω του ενός μηνός και των ατόμων με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria