20 Αυγούστου 2022, μείζον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γεγονός η έξοδος της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία - OlaDeka

20 Αυγούστου 2022, μείζον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γεγονός η έξοδος της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με σημερινή του δήλωση ανακοίνωσε πως η Ελλάδα εξέρχεται από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας. Φθάσαμε στις 20 Αυγούστου 2022 και έτσι μετά 12 χρόνια, έκλεισε ένας κύκλος τεράστιων οικονομικών δυσκολιών για τους Έλληνες. Περάσαμε τρία μνημόνια, κινδύνους εξόδου από το ευρώ και την ευρωζώνη, τεράστια πίεση από την Τουρκία και το μεταναστευτικό, υγειονομική κρίση και πανδημία, αλλά αντέξαμε. Σταθήκαμε δίπλα σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους πιο ευάλωτους. Η ανεργία μειώθηκε 5 μονάδες, όπως και ο ΕΝΦΙΑ,οι φορολογικοί συντελεστές και οι ασφαλιστικές εισφορές. Δημιουργείται ανάπτυξη και καλύτερα αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας, μέ αύξηση κατά 63€ του κατώτατου ημερομισθίου μετά πολλά χρόνια.

Σήμερα το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ευημερία των πολιτών αποτελεί η παγκόσμια ενεργειακή κρίση.Δεν είμαστε όμως γυμνοί,ούτε μόνοι στον αγώνα ανάταξης.Φροντίσαμε να βρεθούμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας.Αναπροσαρμόζουμε το μίγμα των απαιτούμενων μορφών ενέργειας στην πολιτική μας.Μπροστά μας είναι οι καλύτερες μέρες.Προϋποθέσεις αποτελούν η συνεχής σφυρηλάτηση της εθνικής μας ενότητας και η κοινωνική αλληλεγγύη.Οι πολίτες θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria