Φωτο και ρεπορτάζ από το 42ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς - OlaDeka

Φωτο και ρεπορτάζ από το 42ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδος που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψε δυνατά μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας.

Το πιο αγαπημένο, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο κατασκηνωτικο φεστιβάλ της χώρας άνοιξε τις πόρτες του χθες, Πέμπτη 4 Αυγούστου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες με το φανταστικό φετινό line up και τις παράλληλες δραστηριότητες!

Το 42ο River Party επέστρεψε και η σκηνή της συναυλίας γέμισε  με γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής με αστείρευτο κέφι, ανεμελιά σε ένα μοναδικό, μαγικό τοπίο, στο Νεστόριο Καστοριάς, δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα.

Το απόγευμα, η σκηνή της συναυλίας ξεκίνησε με τα συγκροτήματα THE MUSIX και BLUES WIRE.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην σκηνή, ο 12ος Πίθηκος, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής hip-hop σκηνής τη δεκαετία. Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop, ο 12ος Πίθηκος είναι ένας βάρβαρα ειλικρινής εκφραστής των ανησυχιών μιας γενιάς που ακόμα παλεύει ώστε να μην χαρακτηριστεί «χαμένη» και μιας άλλης, νεότερης, που δυσκολεύεται να δει το μέλλον της.

Ακολούθησε  ο Νίκος Πορτοκάλογλου, πλαισιωμένος από την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τέσσερις ακόμη εξαιρετικούς μουσικούς, ταξίδεψε το πλήθος, που βρέθηκε στο 42ο River Party, στις μουσικές του, που μας συντροφεύουν εδώ και 40 χρόνια, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν τέσσερις δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των θρυλικών Φατμέ.

Η πρώτη μέρα του μεγαλύτερου πάρτυ του καλοκαιριού δίπλα στο ποτάμι, έκανε φινάλε με την πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής διασκέδασης, τον Τόνι Σφήνο, που μέσα από το αστείρευτο κέφι του και την διαδραστικότητα που έχει με το κοινό, απολαύσαμε ένα μουσικό ταξίδι από την παλιά ρομαντική εποχή μέχρι τις απόλυτες επιτυχίες των ‘90ς σ’ ένα αξέχαστο non stop disco πάρτυ.

Για ακόμα μια φορά από 4 έως 7 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 42oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν δεν έχετε ζήσει αυτή την μαγευτική εμπειρία, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε φέτος. Όσο για εσάς που μας τιμάτε κάθε χρόνο…μας λείψατε! Σας περιμένουμε να σμίξουμε και πάλι!

Το σημερινό πρόγραμμα του 42ου River Party

Παρασκευή 5/8

18:00 – 18:30 ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ
18:40 – 19:10 Φ.LABS
19:25 – 20:20 ΧΑΤ ΤΡΙΚ
20:45 -22:45 ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
23:00 – 00:00 ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ
00:15 – 01:30 ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria