ΥΠΕΞ: Υπηρεσιακός γενικός γραμματέας ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος - OlaDeka

ΥΠΕΞ: Υπηρεσιακός γενικός γραμματέας ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος

Πριν αναλάβει τα τρέχοντα καθήκοντα του, ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος ήταν γενικός διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών

Ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος τοποθετήθηκε στη θέση του υπηρεσιακού γενικού γραμματέα, κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 19.8.22, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ.

Πριν αναλάβει τα τρέχοντα καθήκοντα του, ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος ήταν γενικός διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής σταδιοδρομίας του έχει υπηρετήσει σε σειρά από καίριες θέσεις, όπως πρέσβης στη Λευκωσία, πρέσβης στην Ουάσιγκτον, επικεφαλής του τότε Γραφείου Συνδέσμου στα Σκόπια, καθώς και πρεσβευτής σύμβουλος στην πρεσβεία στην Άγκυρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο υπηρεσιακό γενικό γραμματέα πρέσβη Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο οποίος υπηρέτησε επιτυχώς στη θέση αυτή, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria