Ρόδος: Νονά κατηγορείται ότι κακοποίησε τα δίδυμα βαφτιστήρια της - OlaDeka

Ρόδος: Νονά κατηγορείται ότι κακοποίησε τα δίδυμα βαφτιστήρια της

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών έρχεται στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά απασχολεί τις Αρχές της Ρόδου και αφορά νονά η οποία κατηγορείται ότι κακοποίησε τα δίδυμα βαφτιστήρια της. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν έχουν αποδείξει ότι είναι ένοχη, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατική, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με διάταξη που εξέδωσε αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους, που διαμένουν σε δήμο της δυτικής πλευράς του νησιού και παράλληκλα απαγορεύει τη συναναστροφή τους με την 55χρονη κατηγορούμενη νονά τους. Αποφάσισε μάλιστα την προσωρινή ανάθεση της κηδεμονίας τους σε συγγενικό πρόσωπο.

Τα ίδια τα παιδιά την κατηγόρησαν

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, προκάλεσαν με πράξεις και λόγια τους τις υποψίες της δασκάλας τους που ζήτησε αρμοδίως βοήθεια.

Τα δύο παιδιά σε καταθέσεις που έδωσαν παρουσία παιδοψυχολόγου ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό, ότι ασελγούσε εις βάρος τους και έβαλε ένα μολύβι στο αιδοίο του παιδιού, ότι έβαζε καυτές πέτρες στα απόκρυφα τους στην παραλία κι άλλες φρικιαστικές πράξεις.

Σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η ιατροδικαστική δεν έδειξε κακοποίηση

Πάντως, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν βρέθηκαν ευρήματα επιβεβαιωτικά σεξουαλικής κακοποίησης.Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria