Πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των χρυσών πρωταθλητριών Ε. Αναστασιάδου και Σ. Νάτσιουλα (Vid - Photos) - OlaDeka

Πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των χρυσών πρωταθλητριών Ε. Αναστασιάδου και Σ. Νάτσιουλα (Vid – Photos)

Σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 7 μ.μ. στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς βραβεύθηκαν οι χρυσές Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέλλα Νάτσιουλα, καθώς και οι διακριθέντες αθλητές κι αθλήτριες στις δύο φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο βουλευτής ΝΔ κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κα. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης κ. Δήμος Σιώκης, το μέλος της ελληνικής κωπηλατικής ομοσπονδίας, κ. Κώστας Παπαγιάννης αθλητές, γονείς κ.α.

Η παρουσία όλων στην εκδήλωση έδωσε τιμή και χαρά σε όλα τα παιδιά του Ομίλου και ιδιαίτερα στη Διοίκηση που μοχθεί για να έρχονται συνεχώς οι επιτυχίες αυτές για την πόλη μας, αλλά και για τη χώρα ολόκληρη.

“Όσον αφορά στην επιτυχία μου στο Βαρέζε της Ιταλίας, για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο για το οποίο είχα προσπαθήσει πάρα πολύ όλο αυτό τον καιρό. Τρεις εβδομάδες πριν από αυτόν τον αγώνα ήμουν απογοητευμένη και το έβλεπα κάτι σαν να ήταν ακατόρθωτο και πίστευα ότι δεν θα καταφέρω να τρέξω και να αγωνιστώ σε αυτό το πρωτάθλημα.

Αλλά θεωρώ ότι η θέληση κάνει τον άνθρωπο γίγαντα γιατί κατάφερα να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και μετά από μία καλή ψυχολογία που ήδη είχα, συνέχισα και μετέπειτα.

Οι στόχοι από δω και πέρα είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Λιόν και αργότερα  το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι στην Τσεχία”, δήλωσε η χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου.

“Συμμετείχα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

 Για την συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα,  προετοιμαζόμασταν τουλάχιστον για δύο μήνες στον Σχοινιά.

Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα γιατί προσπαθούσα πάρα πολύ, τουλάχιστον τρία χρόνια.

Το μετάλλιο ήρθε με πάρα πολύ κόπο. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι και οι προπονητές μου.

Ήταν για μένα μία εμπειρία ζωής”, δήλωσε η χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Στέλλα Νάτσιουλα.

Οι δύο αθλήτριες,  ζήτησαν από την πολιτεία σε δηλώσεις που έκαναν στους τοπικούς δημοσιογράφους και την ΕΡΤ, να στηρίξει περισσότερο το άθλημα της κωπηλασίας.

Ο γραμματέας Δημήτρης Φωτιάδης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς ζήτησε από τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν το Ναυτικό Όμιλο.

Ο δήμαρχος Καστοριάς δήλωσε ότι, όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή την απασχόλησε η επανασύνδεση του ρεύματος σε δημοτικές επιχειρήσεις και δημοτικά καταστήματα, αλλά αυτή την στιγμή ο δήμος Καστοριάς είναι σε μια αρκετά καλή κατάσταση και ανέφερε ότι θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να ανταμείψει τις συγκεκριμένες αθλήτριες αλλά και τον όμιλο ολόκληρο που είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ενεργά σωματεία της Καστοριάς. Τέλος ο Γιάννης Κορεντσίδης σημείωσε ότι ο δήμος Καστοριάς στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο πλευρό του ΝΟΚ (κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ΝΟΚ) και υπενθύμισε ότι ενώ μέχρι το 2019 δεν ήταν δυνατόν να διοργανώσουμε πανελλήνιους αγώνες, φέτος το πετύχαμε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, χάρισε στις δύο αθλήτριες, για τον ΝΟΚ, μία εικόνα του Αγ. Νεκταρίου, προστάτη των αθλητικών σωματείων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων “Ομόνοια” Νέας Υόρκης Δήμος Σιώκης, ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος, θα δωρίσει ένα σκάφος στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, μία δωρεά η οποία όπως είπε, ευελπιστεί να πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria