Πέθανε συνεργάτης της Εταιρείας Αυτισμού Καστοριάς - OlaDeka

Πέθανε συνεργάτης της Εταιρείας Αυτισμού Καστοριάς

Με μεγάλη λύπη αποχαιρετούμε τον Στέργιο Νότα, έναν φίλο και στενό συνεργάτη της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς από τις πρώτες μέρες της ίδρυσής της. Ο κ. Νότας ήταν κλινικός ψυχολόγος και επιστημονικά Υπεύθυνος της ΕΘΜΑ (ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ του Γ.Ν. Παίδων Αθηνών “Παν. και Αγλαΐας Κυριακού”).

Ο Στέργιος ήταν ένας άνθρωπος που έβαζε στην άκρη την ιδιότητα του ειδικού και ήταν πάντα δίπλα στις οικογένειες των παιδιών με αυτισμό και άκουγε με μεγάλη προσοχή τις ανάγκες, τις αγωνίες και τους φόβους μας προσπαθώντας πάντα να βοηθήσει σε ατομικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο.

Ονειρεύονταν να μετακομίσει επιτέλους στο νέο του σπίτι στη γενέτειρα του, τη Δράμα έχοντας γύρω του φίλους, συγγενείς και καλούς συνεργάτες. Δυστυχώς η ζωή είχε άλλα σχέδια. Ο Στέργιος έφυγε ξαφνικά χθες εν ώρα εργασίας, λίγους μήνες πριν συνταξιοδοτηθεί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ραντεβού στα ψηλά φίλε Στέργιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria