Μ. Αντωνίου: 8 εκ. στη Δυτ. Μακεδονία για αγροτική οδοποιία - Περισσότερα από τα μισά πήρε η Καστοριά - OlaDeka

Μ. Αντωνίου: 8 εκ. στη Δυτ. Μακεδονία για αγροτική οδοποιία – Περισσότερα από τα μισά πήρε η Καστοριά

Στα 8 εκατ. ευρώ περίπου τα έργα αγροτικής οδοποιίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από τη Δράση 4.3.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Στα 7.953.783 ευρώ θα φθάσει το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας (Δράση 4.3.4. «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020) για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με τον προσωρινό Πίνακα Κατάταξης με την αξιολόγηση των έργων Αγροτικής Οδοποιίας, που είχαν υποβάλλει οι Δήμοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβάνονται 17 αιτήσεις, ύψους 8 περίπου εκατ. ευρώ, που αφορούν στις 4 Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας. 

Συγκεκριμένα τα ποσά που αναλογούν σε έργα αγροτικής οδοποιίας έχουν ως εξής:

  • Νομός Καστοριάς : 4.306.000 ευρώ
  • Νομός Κοζάνης : 1.668.000 ευρώ
  • Νομός Γρεβενών : 1.000.000 ευρώ
  • Νομός Φλώρινας : 980.000 ευρώ

Όπως δήλωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου:

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, που διασφαλίζουν την επιτυχή μετάβαση σε μία γεωργία που είναι ανταγωνιστική και εξωστρεφής. Με έργα αγροτικής οδοποιίας, που δίνουν πνοή στις τοπικές μας κοινωνίες και ώθηση στους αγρότες μας να ασχοληθούν με την γη».

Κατεβάστε τον πίνακα κατάταξης αγροτική οδοποιία ΔΜΚ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria