Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις βελτιώνει τις υποδομές ύδρευσης του αγροτικού τομέα - OlaDeka

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις βελτιώνει τις υποδομές ύδρευσης του αγροτικού τομέα

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που αφορούν  την ύδρευση των κτηνοτροφικών μονάδων δρομολογεί  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μετά την  βελτίωση  των οδικών προσβάσεων στις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα, η επόμενη ενέργειά στο πλαίσιο της βελτίωσης των υποδομών του αγροτικού τομέα, είναι η κάλυψη των αναγκών σε ύδρευση των κτηνοτροφικών μονάδων που υφίστανται νόμιμα.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης θα ολοκληρώσουν μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022 την καταγραφή των κτηνοτροφικών μονάδων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις και στερούνται υδροδότησης. Κατόπιν θα υπογραφούν προγραμματικές συμβάσεις με τους αντίστοιχους Δήμους, για την υλοποίηση των έργων.

Η Περιφερειακή Αρχή με πράξεις και έργα που  σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί. Δίνει λύσεις στη βελτίωση της καθημερινότητας των κτηνοτρόφων και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria