Ευχαριστήριο συζύγου και οικογένειας Πασχάλη Γκέτσιου - OlaDeka

Ευχαριστήριο συζύγου και οικογένειας Πασχάλη Γκέτσιου

Βαθύτατα συντετριμμένοι από την αναπάντεχη απώλεια του πολυαγαπημένου μας Πασχάλη, ευχαριστούμε από καρδιάς, καθέναν ξεχωριστά, για τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο εκφράζετε την ειλικρινή συμπαράστασή σας, επισφραγίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό στο πρόσωπό του.

Τα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά, συνοδευόμενα από μνήμες και κουβέντες βγαλμένες από την ψυχή, αποτελούν παρηγοριά, τις δύσκολες αυτές στιγμές που προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε την απώλεια.

Ευχαριστούμε, επίσης, ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο για την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και για τα τιμητικά λόγια αγάπης που εξέφρασε στον επικήδειο αποχαιρετισμό του.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, τον Αρχηγό ΓΕΣ και Υπουργό, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο, την οικογένεια Τσάκου, τον Όμιλο Τσάκο, τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονία, κ. Γιώργο Κασαπίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κα Δέσποινα Κοζατσάνη, τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Δασταμάνη, τους πρώην και νυν Δημάρχους των τριών Δήμων του Νομού (Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου), τους πρώην και νυν αιρετούς και πολιτευτές του Νομού Καστοριάς και των όμορων Νομών και την Υπεύθυνη του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσ/νικη, κα Μαρία Αντωνίου, για την συμπαράσταση, την απόδοση τιμών και την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς, κ. Ζήση Τζηκαλάγια, για τον καθηλωτικό επικήδειο λόγο του που άγγιξε βαθιά τις ψυχές μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους και τους φορείς, εντός κι εκτός Νομού, για τα συλλυπητήρια ψηφίσματα κι όλους όσοι απέστειλαν στεφάνια κι έκαναν δωρεές στη μνήμη του.

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές που ήταν στο πλευρό μας. Η παρουσία του Πασχάλη στις ζωές μας χαρακτηριζόταν από το τεράστιο χαμόγελο με το οποίο προσέφερε αγάπη σε όλους γύρω του, με αγνά και ανιδιοτελή κίνητρα. Η πρόωρη απώλειά του αφήνει ένα δυσβάσταχτο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Θα θυμόμαστε για πάντα με περηφάνια τον σπάνιο χαρακτήρα και την μεγάλη του καρδιά που ήταν διάπλατα ανοιχτή για την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και τους συνανθρώπους του. Χωρίς όρια. Αναγνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε για την ευλογία να έχουμε κοντά μας έναν τέτοιο Άνθρωπο.

Με την εργατικότητα, την κοινωνική προσφορά, τη γενναιοδωρία, το φιλότιμο, την αισιοδοξία και το ήθος με τα οποία αντιμετώπιζε τη ζωή, άφησε το δικό του μοναδικό αποτύπωμα μέσα από την λαμπρή επαγγελματική του πορεία και την αναγνωρισμένη συμβολή του στα κοινά. Προσωπικές του νίκες που θα συντροφεύουν την μνήμη του στην αιωνιότητα.

Με τις θερμότατες ευχαριστίες μας
Η σύζυγος
Η οικογένεια

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria