Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία από τον ανιψιό του - Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 ετών - OlaDeka

Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία από τον ανιψιό του – Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 ετών

Ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον θείο του

Ο Ricky Martin κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και αιμομιξία από τον ανιψιό του, Dennis Yadiel Sanchez, με τον δικηγόρο του τραγουδιστή να αρνείται όλους τους ισχυρισμούς.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επιβλήθηκαν στον 50χρονο τραγουδιστή περιοριστικά μέτρα κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στο Πουέρτο Ρίκο, αλλά το όνομα του κατήγορου αρχικά αποκρύφθηκε. Σύμφωνα με τον ισπανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Marca, ο αδελφός του Martin, Eric Martin, αποκάλυψε την ταυτότητα του κατήγορου, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον 21χρονο ανιψιό του.

Ο Σάντσεζ αναγνώρισε πρόσφατα τον Μάρτιν, τον θείο του, ως τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης. «Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας», δήλωσε ο Μάρτι Σίνγκερ, δικηγόρος του Μάρτιν στο Fox News Digital. «Ο Ρίκι Μάρτιν, φυσικά, ποτέ δεν είχε – και ποτέ δεν θα είχε – οποιαδήποτε σεξουαλική ή ρομαντική σχέση με τον ανιψιό του. Η ιδέα αυτή δεν είναι μόνο αναληθής, αλλά και αηδιαστική».

Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που τόσο επειγόντως χρειάζεται. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Σύμφωνα με τον Sanchez, ο Martin «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» εναντίον του. Ο ιστότοπος Marca ανέφερε ότι τα μέλη της οικογένειας διατηρούσαν σχέση επτά μηνών, η οποία έληξε πριν από δύο μήνες. Ο Σάντσεζ φέρεται να είναι ο γιος της ετεροθαλούς αδελφής του Μάρτιν. Σύμφωνα με το Marca, ο Martin συνέχισε να προσεγγίζει τον Sanchez, με αποτέλεσμα να κατατεθούν τα περιοριστικά μέτρα στο Πουέρτο Ρίκο την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές. Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αρνήθηκαν άμεσα τις κατηγορίες, ενώ προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή κατά του Σάντσες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εις βάρος του Σάντσες εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νόμοι περί αιμομιξίας στο Πουέρτο Ρίκο θα μπορούσαν να στείλουν τον Μάρτιν στη φυλακή για 50 χρόνια, αν οι ισχυρισμοί αποδειχθούν αληθινοί. Ο τραγουδιστής αναμένεται να επιστρέψει στο Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου για τη δίκη του.

Ο Μάρτιν φαίνεται να συνεχίζει τη ζωή του, καθώς εθεάθη στα γυρίσματα της ταινίας «Mrs. American Pie» στο Λος Άντζελες την Παρασκευή. Μετά την κατάθεση των περιοριστικών μέτρων, ο Ricky Martin με ανάρτηση του στο Twitter αρνείται τους ισχυρισμούς.

«Η εντολή προστασίας που εκδόθηκε εναντίον μου βασίζεται σε εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, οπότε θα απαντήσω μέσω της δικαστικής διαδικασίας με τα γεγονότα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Επειδή πρόκειται για ένα εν εξελίξει νομικό θέμα, δεν μπορώ να κάνω λεπτομερείς δηλώσεις αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τα αμέτρητα μηνύματα αλληλεγγύης και τα λαμβάνω με όλη μου την καρδιά».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Martin δέχθηκε αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην μάνατζέρ του, Rebecca Drucker, για απλήρωτες προμήθειες – και τα νομικά έγγραφα αναφέρουν ότι «προστάτευσε» τον τραγουδιστή του «Livin’ La Vida Loca» από μια κατηγορία που «θα μπορούσε να βάλει τέλος στην καριέρα του».

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017. Το ζευγάρι ακόμη, έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία, τριών και τον Ρεν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria