Φωτιά στα Μέγαρα: Πυροσβέστες έσωσαν το σπίτι του και του άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη - OlaDeka

Φωτιά στα Μέγαρα: Πυροσβέστες έσωσαν το σπίτι του και του άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη

«Το σημείωμα ήταν συγκινητικό, βούρκωσα, έσωσαν το σπίτι μου», λέει ο ιδιοκτήτης και κάτοικος Μεγάρων – Δείτε βίντεο

Κάτοικος στα Μέγαρα μίλησε για το σημείωμα που τού άφησαν πυροσβέστες, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο σπίτι του για να το σώσουν από τις φλόγες.

Έβλεπε, από την τηλεόραση, το σπίτι του να κινδυνεύει να καεί. Τότε πήγαν οι πυροσβέστες, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού ενώ έλειπαν οι ιδιοκτήτες, μπήκαν μέσα και κατάφεραν να σώσουν το σπίτι, αφήνοντας στη συνέχεια ένα συγκινητικό σημείωμα. «Συγγνώμη για την πόρτα έπρεπε να μπούμε μέσα», έγραψαν στο σημείωμα.

Όπως εξήγησε ο κ. Νίκος Λάμψας μιλώντας στο Open, δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά και έβλεπε από την τηλεόραση τις φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα. Οταν όμως έφτασε στο σημείο οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον ενημέρωσαν πως κατάφεραν να σώσουν το σπίτι του και ότι άφησαν μέσα κάτι για εκείνον.

Δείτε βίντεο:

«Το σημείωμα ήταν όντως συγκινητικό. Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από την ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος του και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα».

«Έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ήρθα στο σπίτι, τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Εκπληκτικά παιδιά. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Όλη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας. Αγκαλιαστήκαμε, συγκινηθήκαμε γιατί είχαν σώσει το σπίτι, βούρκωσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria