Συνεχίζονται οι τεχνικές συναντήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με υπουργεία - OlaDeka

Συνεχίζονται οι τεχνικές συναντήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με υπουργεία

Συνεχίζονται  οι τεχνικές συναντήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με την πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας για μείζονα ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο.

Κατόπιν της αγαστής συνεργασίας, που έχει αναπτυχθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι θετικά καθώς σε πολλά από τα βασικά αιτήματα υπήρξε άμεση ανταπόκριση από πλευράς Κυβέρνησης. 

Διανύοντας μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ως κλάδος και με τις αναταραχές που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο διεκδικούμε τη στήριξη της πολιτείας για την βιωσιμότητα του κλάδου, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

Στην κατεύθυνση αυτή είμαστε σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να θέσουμε τους προβληματισμούς μας και τις δικές μας προτάσεις.

Σε νεότερη τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιου Πετραλιά, του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γιώργου Ζερβού, της Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρίας Αντωνίου, του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη και του Προέδρου της ΕΟΓ Άκη Τσούκα τέθηκαν συνολικά όλα τα ζητήματα, που απασχολούν τους γουνοποιούς.

Ως Ομοσπονδία θέσαμε τις προτεραιότητες με την προσδοκία ότι θα υπάρξει για μία ακόμη φορά ειδική μέριμνα για έναν κλάδο που συνεισφέρει τα μέγιστα στην τοπική και εθνική οικονομία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιο Πετραλιά, τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γιώργο Ζερβό,  την Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου καθώς επίσης τον Βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Αμανατίδη.   

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria