Στο Ναύπλιο η Ο. Τελιγιορίδου - OlaDeka

Στο Ναύπλιο η Ο. Τελιγιορίδου

Στην εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας στο Ναύπλιο παραβρέθηκε η Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Κατά την περιοδεία στην Αργολίδα, που οργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας και η ΟΜ Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αγροτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς Αργολίδας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο Ναύπλιο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές της πρωτογενούς παραγωγής στην περιοχή.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη με το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και τον Συντονιστή της ΟΜ Ναυπλίου Γιάννη Κυριακίδη στην κτηνοτροφική μονάδα του Προέδρου του ΣΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας) κ.Τάκη Πεβερέτου και στο Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας – ΑΝΥΦΙΟΝ του κ. Γιώργου Στεργίου.

Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, διαπίστωσε ότι οι αγρότες βρίσκονται σε μια δεινή οικονομική θέση, σε μια οικονομική ασφυξία, καθώς το κόστος παραγωγής έχει εκτιναχθεί, το οποίο αν συνδυαστεί με την μεγάλη έκρηξη στα τιμολόγια ενέργειας και καυσίμων, η αγροτική παραγωγή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα για τη βιωσιμότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ανθεκτικότητά της.

Στις συναντήσεις με αγροτικούς φορείς, συνεταιρισμούς, εκπροσώπους ΤΟΕΒ, κτηνοτροφικές μονάδες, εταιρείες εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, που είχε η κα Τελιγιορίδου στην Αργολίδα τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλήγει στις βασικές αρχές του προγράμματός του και για την αντιμετώπιση των καθημερινών και τρεχόντων προβλημάτων της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά και για τη δημιουργία ενός εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, που θα έχει μακρόπνοους στόχους για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

Νεοφιλελεύθερη λαίλαπα με τη Νέα Δημοκρατία

Μια νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ζει ο τόπος με τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει η Ολυμπία Τελιγιορίδου, τονίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση δείχνει ένα αυταρχικό, συντηρητικό και οπισθοδρομικό πολιτικό γίγνεσθαι σε όλους τους τομείς.

Ύστερα από πρόσκληση της ΟΜ Ναυπλίου η Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση – κάλεσμα των νέων μελών στο Ναύπλιο που έγινε στο καφέ Ants. Σε ευχάριστο κλίμα, με μουσικές νότες, αλλά και με πολιτικούς προβληματισμούς συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, νέα και παλιότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα και της συλλογικής ηγεσίας στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

Όπως δηλώνει η Τελιγιορίδου «υποδεχόμαστε ανθρώπους οι οποίοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου μας που έγινε από την επομένη των εκλογών του 2019, ώστε να δυναμώσουμε, να μετασχηματίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και να τον αντιστοιχήσουμε οργανωτικά με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ». Επισημαίνει ακόμα ότι «μετά το συνέδριο μιλάμε για ένα διαφορετικό ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη τα μέλη του κόμματός μας από 32.000 έχουν γίνει 172.000. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια επαναβεβαίωση και σε οργανωτικό επίπεδο της εμπιστοσύνης της δημοκρατικής παράταξης στην πρωτοκαθεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το χώρο».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria