Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων δεν συμμετείχε στο “36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων” λόγω κορονοϊού (φωτο) - OlaDeka

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων δεν συμμετείχε στο “36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων” λόγω κορονοϊού (φωτο)

Ως Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων ο Αγιος Μάρκος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Καρανικόλα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας κ. Αρχοντούλα Τζιμουλίκου, τον Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Σ. Βλάχων κ. Μιχαήλ Μαγειρία, τους πολυάριθμους εθελοντές και όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του φετινού 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων, το οποίο φιλοξενήθηκε στην ηρωική πόλη της Νάουσας με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από το ολοκαύτωμα της πόλεως.

Όσον αφορά το Σύλλογό μας, λόγω του ότι αρκετά μέλη του χορευτικού μας προσβλήθηκαν από κορονοϊό δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατεβάσουμε το χορευτικό μας στη διοργάνωση. Πήραμε την απόφαση αυτή διότι για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η ασφάλεια και η υγεία των συνανθρώπων μας.
Ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε επάξια στο 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων 2022 από τον Πρόεδρο του κ Βασίλειο Κώττα, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ Νικόλαο Γιαννάκη και τα μέλη του Συλλόγου μας κ Καίτη Τύρη και κ Ιωάννη Ράπκο.

Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria