Η Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο (φωτο) - OlaDeka

Η Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο (φωτο)

Η αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις της περιοχής το Σαββατοκύριακο.
16/07/2022: Παραβρέθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, στην Έκθεση Τέχνης στο Κωσταράζι, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου πραγματοποίησε εκδήλωση και παρουσίασε έργα από τοπικούς καλλιτέχνες-χειροτέχνες, αυτοδίδακτους κα μη, όπου τους ένωσε το μεράκι για δημιουργία.
Στη συνέχεια η κ. Κοζατσάνη παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.
17/07/2022: Συμμετοχή στην Απονομή Επάθλων στο πλαίσιο διεξαγωγής του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που έγινε 16-17 Ιουλίου, στη Λίμνη «Ορεστιάδα».
Η Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, και ιδιαίτερα στους τοπικούς μας ομίλους, τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου « Οι Αργοναύτες».
Για άλλη μια χρονιά, η πόλη μας, πραγματοποίησε μια άρτια διοργάνωση. Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν το διήμερο στην Καστοριά για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν με το χειροκρότημά τους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους αγώνες επίδειξης των πληρωμάτων ΑΜΕΑ , καθώς και τα πληρώματα των παλαίμαχων κωπηλατών!
Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρακολούθησε το αξιόλογο αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθανάσιος Χριστόπουλος» στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria