Η άποψη των πολιτών για τον Γιώργο Κασαπίδη – Αποτελέσματα για Δυτ. Μακεδονία - OlaDeka

Η άποψη των πολιτών για τον Γιώργο Κασαπίδη – Αποτελέσματα για Δυτ. Μακεδονία

Δυο χρόνια μετά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές η «Μακεδονία της Κυριακής» παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της μεγάλης έρευνας της Populus Strategy and Insights

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τα επιμέρους προβλήματα των πολιτών της Βόρειας Ελλάδας και πώς ιεραρχούνται αυτά σε καθεμιά από τις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι η έρευνα «Βαρόμετρο της Βόρειας Ελλάδας (Northern Greece Insights- NGI)» της Populus Strategy and Insights, το δεύτερο μέρος της οποίας δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η «ΜτΚ».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

18-iLdyZ.JPG
.JPG

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πρώτο πρόβλημα αναδεικνύεται η ανεργία με συντριπτικό ποσοστό 65% και ακολουθούν η οικονομική ανάπτυξη και η έλλειψη παραγωγικών επενδύσεων με 31%. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ρύπανση του περιβάλλοντος σε αντίθεση με άλλες περιφέρειες λαμβάνει ποσοστό 16%.

Ένας στους τρεις απαντά πως έχει «θετική ή μάλλον θετική γνώμη» για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη. Οι πολίτες σε ποσοστό 28% απαντούν πως έχουν αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη ενώ το 36% δεν έχει γνώμη.

Αναφορικά με το έργο του κ. Κασαπίδη ικανοποιημένο δηλώνει το 37%, δυσαρεστημένο το 46% και το 18% των ερωτηθέντων δεν ξέρει ή δεν απαντά.
Επίσης, σχεδόν ένας στους δυο, σε ποσοστό 46%, απαντά πως ο κ. Κασαπίδης δεν πρέπει να επανεκλεγεί Περιφερειάρχης.

Δείτε όλη τη μεγάλη έρευνα στο makthes.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria