Εκστρατεία αντίδρασης κατά της σχεδιαζόμενης κατασκευής ναού στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας - OlaDeka

Εκστρατεία αντίδρασης κατά της σχεδιαζόμενης κατασκευής ναού στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας

Αναστάτωση χωρίς τέλος έχει δημιουργηθεί στην Καστοριά μετά την πρόταση του Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου για ανέγερση νέου ναού στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας. Σήμερα μάλιστα δημιουργήθηκε στην σελίδα AVAAZ.ORG εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών κατά της σχεδιαζόμενης κατασκευής ναού στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVAAZ.ORG

Στην σελίδα αναφέρεται:

«Tα Ψηφίσματα Πολιτών του Avaaz παρέχουν στους πολίτες διαδικτυακά εργαλεία για να αγωνιστούν για έναν καλύτερο κόσμο.

Τα Ψηφίσματα Πολιτών είναι ένας νέος ιστότοπος που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες απ’ όλο τον κόσμο να ξεκινούν και να κερδίζουν εκστρατείες πάνω σε φλέγοντα, τοπικά, εθνικά ή και παγκόσμια ζητήματα.»

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ:

Με 70+ εκκλησίες μόνο στην πόλη της Καστοριάς, η ανέγερση ενός ακόμη ναού δεν θα προσφέρει κάτι στην ευρύτερη περιοχή. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι περισσότερες εκκλησίες παραμένουν κλειδωμένες όλο τον χρόνο.

Οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει τόσο η Μητρόπολη όσο και οι υπόλοιποι τοπικοί “άρχοντες” θα πρέπει να προσανατολίζονται στη δημιουργία νέων συνθηκών διαβίωσης στην πόλη.

Τα πολύπλευρα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους, δεν λύνονται με προσευχές. Θέλει πιο δραστικά μέτρα και τολμηρές αποφάσεις.

Στόχος όλων θα πρέπει να είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Καλούμε όλους και όλες να στηρίξετε τη δράση ώστε να καταφέρουμε να πιέσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Δείτε την σελίδα συλλογής υπογραφών ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria