Διήμερες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή Μανιάκων - OlaDeka

Διήμερες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή Μανιάκων

Ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μανιάκων διοργανώνει το πανηγύρι για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, στον χώρο του πέτρινου (παλιό 2ο Δημοτικό Σχολείο) Μανιάκων, τη  Δευτέρα 25 Ιουλίου και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022.

Τα πατροπαράδοτα έθιμα αναβιώνουν φέτος στους Μανιάκους μετά από 2 χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν για την πανδημία του covid – 19 και το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, εγγυάται καλή διασκέδαση με πολύ κέφι σε όσους παρευρεθούν.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πέτρινο δημοτικό σχολείο Μανιάκων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • Δευτέρα 25 Ιουλίου: Τον Θύμιο Γκογκίδη και την ορχήστρα Χαλκινομάνια, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό του Συλλόγου Αρμονία.
  • Τρίτη 26 Ιουλίου: Η ορχήστρα του Παναγιώτη Ντίμτσιου με την Έλλη στο τραγούδι και  παραδοσιακούς χορούς από το γυναικείο χορευτικό του Συλλόγου μας.

Είμαστε αισιόδοξοι πως η εκλεκτή πολυπληθής παρουσία των φίλων που κάθε χρόνο τιμούν το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής Μανιάκων θα επισφραγίσουν την επιτυχία και των φετινών διήμερων εορταστικών εκδηλώσεων.


Ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μανιάκων ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1979. Βασικοί σκοποί του Συλλόγου είναι η καταγραφή, διατήρηση και μεταλαμπάδευση της πολιτιστικής κληρονομιάς και του παραδοσιακού τρόπου ζωής της τοπικής μας κοινωνίας και παράλληλα η ηθική και πνευματική προαγωγή και ολοκλήρωση των κατοίκων του τόπου μας μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

κα. Χριστίνα Βάσσου           |Τηλ.:  694 351 6619                  | E-mail: [email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria