Δελτίο Πρόγνωσης του Καιρού για σήμερα Πέμπτη 28-07-2022 - OlaDeka

Δελτίο Πρόγνωσης του Καιρού για σήμερα Πέμπτη 28-07-2022

Σύμφωνα με Δελτίο Πρόγνωσης του Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
 
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία παρά τη μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
 
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από τοπ απόγευμα τοπικά βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. 
 
Θερμοκρασία στην δυτική Μακεδονία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να λάβουν έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria