Καταστροφή στην Καστοριά - Σε απόγνωση οι πολίτες - Χτυπήθηκαν αυτοκίνητα, ηλιακοί, σκεπές και καλλιέργειες - OlaDeka

Καταστροφή στην Καστοριά – Σε απόγνωση οι πολίτες – Χτυπήθηκαν αυτοκίνητα, ηλιακοί, σκεπές και καλλιέργειες

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ!

Χαλαζόπτωση σε μέγεθος αυγού έπληξε την περιοχή της Καστοριάς, χθες Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, βραδινές ώρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετά παρμπρίζ αυτοκινήτων έσπασαν ενώ αλλά υπέστησαν βαθουλώματα.

Υπήρξε και ένας τραυματισμός γυναίκας στην Ποριά.

Έσπασαν τζάμια και φωταγωγοί σε οικίες, υπέστησαν ζημιές σε όλο το αμάξωμα αυτοκίνητα, έσπασαν παρμπρίζ, χτυπήθηκαν κεραμοσκεπές, ηλιακοί θερμοσίφωνες, καταστράφηκαν καλλιέργειες, μέχρι και μικροτραυματισμοί ανθρώπων σημειώθηκαν.

Οι κάτοικοι Πορειάς, Μανιάκων, Καστοριάς, Χλόης και άλλων περιοχών βρίσκονται σε απόγνωση και καταγγέλλουν πως κανείς δεν ενημέρωσε ότι επρόκειτο να σημειωθεί τέτοια θεομηνία.

Επίσης διαμαρτύρονται και αναρωτιούνται γιατί ακόμη και τώρα μετά τα φαινόμενα και τις καταστροφές δεν έχει γίνει καμία απολύτως σχετική ενέργεια ή ανακοίνωση από την πολιτεία. Στους Μανιάκους οι άνθρωποι που αντίκρισαν τις κατεστραμμένες περιουσίες τους με το πρώτο φως της ημέρας, ξέσπασαν σε κλάματα. «Δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση, η ακρίβεια, η ανεργία και τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ στην Καστοριά, μας βρήκε και αυτό τώρα» αναφέρει σε ηχητικό μήνυμα γυναίκα που μιλάει με αναφιλητά…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria