Καστοριά - Χαλάζι σε μέγεθος αυγού! - OlaDeka

Καστοριά – Χαλάζι σε μέγεθος αυγού!

Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν τη νύχτα της Τρίτης 28/06 σε πολλές περιοχές της Καστοριάς, την ώρα που τα προηγούμενα 24ωρα καταγράφονταν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Το μέγεθος του χαλαζιού ήταν αρκετά μεγάλο και κράτησε για αρκετά λεπτά.

Χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η Βασιλική Λιάτη από την Πορειά Καστοριάς με το χαλάζι στο μέγεθος αυγού.

Φωτογραφίες από άλλες περιοχές της Καστοριάς:

Πηγή

Ο Γιώργος Βασιλειάδης γράφει:

Χαλαζόπτωση, οι συνέπειες της οποίες μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές, σημειώθηκαν πριν λίγο σε περιοχές από την Καστοριά έως και τμήματα του Άνω Βοιου και ΒΔ του νομου Γρεβενων.

Εικόνα από την Πορεια Καστοριάς, μια περιοχή με έντονη καλλιεργητική δραστηριότητα σε Φασόλι καθώς και δενδρώδεις καλλιέργειες. Με το πρώτο φως της ημέρας θα πρέπει να κινηθούν τα κλιμάκια ακρόπολης αυτοδιοίκησης και ΕΛΓΑ για καταγραφή των ζημιών.

Χαλάζι σημειώθηκε και σε περιοχές της Εορδαίας (Προάστιο – Ασβεστόπετρας) με μικρή διάμετρο, ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου σημειώθηκε χαλαζόπτωση. Αναφορές και φωτογραφίες με συμβάντα χαλαζόπτωσης μπορείτε να αναρτήσετε στα σχολια.

Φωτό: Νίκος Παλλας

Δείτε φωτογραφίες και video του Νίκου Παπανικολάου. «Πόλεμος, καταστροφή στους Μανιάκους» μας γράφει ο φίλος και αναγνώστης:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria