Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς σχ. έτους 2021-22 - OlaDeka

Τελετή Αποφοίτησης της Γ’ Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς σχ. έτους 2021-22

Η φετινή σχολική χρονιά (2021-22) έκλεισε με μια, κατά γενική ομολογία, συγκινητική τελετή αποφοίτησης για τα παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου στον προαύλιο χώρο του  σχολείου, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 8:30 μμ.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του σχολείου, κα Ταυλαρίδου Ελένη με απολογισμό του σχολικού έτους που πέρασε, ευχόμενη παράλληλα στους απόφοιτους καλή συνέχεια στο Λύκειο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Κέδρος Άγγελος.

Αποχαιρετιστήριο λόγο εκφώνησε η φιλόλογος της Γ΄τάξης, κα Πολίτου Λίνα.

Σκέψεις και συναισθήματα μοιράστηκαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ τάξης Πάνου Βασιλική, Γαβριήλ Σταύρος, Στάμου Δήμητρα, Μάντζιαρης Βασίλης, Τσαγκάλης Παναγιώτης και Μυτιληναίου Εύα, μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον και χιουμοριστικό κείμενο, το οποίο συνέταξε η καθηγήτρια Γερμανικών του σχολείου, κα Μπαλλή Ξένια.

Ακολούθησε προβολή video, δημιουργός του οποίου ήταν η μουσικός του Γυμνασίου κα Μιχαήλ Δωροθέα, με στιγμές των παιδιών από όλη τους τη γυμνασιακή ζωή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το διαδικτυακό και διαδραστικό παιχνίδι, kahoot,που δημιούργησε η κα Μπαλλή Ξένια. Μέσα από χιουμοριστικές περιγραφές καλούνταν οι παρευρισκόμενοι να μαντέψουν τον/την καθηγητή/καθηγήτρια. 

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος Διδασκόντων προσέφερε σε κάθε απόφοιτο, ένα συμβολικό δωράκι, το οποίο επιμελήθηκε με πολύ μεράκι, μετά από έμπνευση και με την καθοδήγηση της εικαστικού και καθηγήτριας του σχολείου, Ξανθά Κατερίνας.

Τέλος, δόθηκαν στους μαθητές της Γ΄ τάξης αναμνηστικά δώρα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 

Η βραδιά έκλεισε με έναν πλούσιο και χορταστικό μπουφέ και με πολλή μουσική και χορό, προσφορά του ΣΓΚ.

Και του χρόνου με υγεία!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria