Συνταξιοδοτείται ο Βασίλης Μιχελάκης και ευχαριστεί... - OlaDeka

Συνταξιοδοτείται ο Βασίλης Μιχελάκης και ευχαριστεί…

Συμπληρώνοντας πλήρως τα συντάξιμα έτη για την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση στη Δημόσια Διοίκηση, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη δημοσιογραφική κάλυψη που παρείχατε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αρχικά από τη θέση του ασκούντος καθήκοντα Γενικού Γραμματέα και στη συνέχεια ως Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, θεωρώ ότι η συμβολή σας ήταν πολύτιμη στην προβολή των δράσεων και του έργου του φορέα, καθιστώντας τον πιο αναγνωρίσιμο και οικείο στην κοινωνία.

Η καλοπροαίρετη κριτική που ασκήσατε στην πλειοψηφία (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που αυτή ξεπέρασε κάθε όριο ανθρώπινου πολιτισμού) λειτούργησε θετικά, βελτιώνοντας την εικόνα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τους πολίτες και τους φορείς.

Οι όποιες προσπάθειες «πρώιμης & στοχευμένης αποκαθήλωσής μου» –για ποιο λόγο άραγε;- βαραίνουν αντιστρόφως ανάλογα και το ίδιο το ΜΜΕ, το οποίο οφείλει να αποδείξει στη συνέχεια της ύπαρξής του, τον αδέκαστο χαρακτήρα και ρόλο του, ως αντικειμενικού και μη διαπλεκόμενου με συμφέροντα και πολιτικούς ΜΜΕ.

Πολλά είναι άλλωστε τα παραδείγματα όπου η κατευθυνόμενη και η με χωρίς «σαφή όρια» δημοσιογραφία, λειτούργησε ως μπούμερανγκ στο μέσο που αρκέστηκε σε έναν ρόλο όχι ιδιαίτερα τιμητικό για αυτό.

Έχοντας τη δύναμη της «τέταρτης εξουσίας» διοχετεύστε την καθαρά στην αναζήτηση της αλήθειας και στην καταγραφή των γεγονότων, αφήνοντας τον αναγνώστη-ακροατή-θεατή να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ζέση το δημοσιογραφικό σας λειτούργημα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ενημέρωση στους πολίτες.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Πολ. Μιχελάκης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria