Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια 12 δενδρυλλίων κάνναβης, σε περιοχές της Καστοριάς - OlaDeka

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια 12 δενδρυλλίων κάνναβης, σε περιοχές της Καστοριάς

Συνελήφθη χθες (24-06-2022) το βράδυ σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 41χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, κατελήφθη ο 41χρονος να καλλιεργεί σε αγρόκτημα που διατηρεί, καθώς και σε δασώδη περιοχή πλησίον του αγροκτήματος του σε περιοχή της Καστοριάς, δύο (2) φυτείες κάνναβης, αποτελούμενες συνολικά από έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -80- εκατοστών περίπου, ενώ για το πότισμα των δενδρυλλίων κάνναβης, είχε εγκαταστήσει αυτόματο σύστημα ποτίσματος, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα (25-06-2022) το πρωί από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε οικία του 41χρονου στην Καστοριά βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -20- εκατοστών περίπου και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. 

Ανωτέρω δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria