Ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Kastoria Trails» διοργανώνεται την Κυριακή 5 Ιουνίου - OlaDeka

Ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Kastoria Trails» διοργανώνεται την Κυριακή 5 Ιουνίου

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) «Το Αέναον – neverest» διοργανώνει μια σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος «Kastoria Trails». Στόχος της διοργάνωσης είναι οι αγώνες να συμβάλουν στην γνωριμία με τα μονοπάτια και την ομορφιά τους. Με την πιστοποίηση των ορεινών μονοπατιών του νομού Καστοριάς επιτυγχάνεται και η ανάδειξή του ως περιοχής κατάλληλης για εναλλακτικό τουρισμό από όλο τον κόσμο.

Ο 1ος αγώνας «Kastoria View Trail Running» θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά, την Κυριακή 5 Ιουνίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές, 11km και 25km.

Την παραμονή του αγώνα, 4 Ιουνίου, θα γίνει το καλωσόρισμα των αθλητών με μία βόλτα στη λίμνη με το καραβάκι και ξενάγηση, από στελέχη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), στην παραδοσιακή γειτονιά της πόλης «Ντολτσό». Η ξενάγηση θα καταλήξει στην όμορφη αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα όπου θα γίνει ενημέρωση των αθλητών και η παραλαβή του φακέλου τους.

Την Κυριακή το πρωί θα γίνει εκκίνηση από την Χλόη – Φουντουκλή (ανθοέκθεση). Εκεί θα γίνει και ο τερματισμός και η απονομή των μεταλλίων.

Στον ίδιο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γιόγκα ενώ τα παιδιά θα απασχοληθούν με δημιουργικό παιχνίδι.

Το «Kastoria Trails» περιλαμβάνει δύο ακόμα αγώνες: «Grammos Alpine Hard Trail Race» (3 Ιουλίου) στον Δήμο Νεστορίου, στον Γράμμο και «Ontria Trail Race» (9 Οκτωβρίου) στα Όντρια του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Η διοργάνωση γίνεται με την στήριξη του Δήμου Καστοριάς και της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria