Νύφη ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο, να πληρώσουν για τα ποτά τους! - OlaDeka

Νύφη ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο, να πληρώσουν για τα ποτά τους!

Ανάρτηση μιας νύφης στο Reddit ανοίγει διάλογο για το αν πρέπει οι καλεσμένοι να πληρώνουν σε έναν γάμο.

Θέλεις να πιείς; Πλήρωσε για το μήνα του μέλιτος!

Πέρα από την τελετή και την ευκαιρία να ευχηθούμε σε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον», όλοι πάμε στους γάμους για 3 πράγματα: το γλέντι, το φαγητό και το ποτό. Ειδικά αν υπάρχει και ανοιχτό μπαρ στην εκδήλωση, παίρνει έξτρα πόντους διασκέδασης. Ωστόσο, μια νύφη αποφάσισε να πάει κόντρα σε αυτήν την «παράδοση». Αποκάλυψε σε ανάρτηση της πλατφόρμας Reddit,  με τίτλο «Pay for my honeymoon if you want a drink», ότι αποφάσισε να ζητήσει από τους καλεσμένους του γάμου της να συνεισφέρουν 14 ευρώ ο καθένας για απεριόριστα ποτά (το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο «ανοιχτό μπαρ»).

Στο φόρουμ «Wedding Shaming» στο Reddit, όπου έγινε και η ανάρτηση, η εν λόγω νύφη είπε ότι τα 14 ευρώ θα κάλυπταν μέρος του κόστους για το μήνα του μέλιτός της, ενώ τα υπόλοιπα θα αποτελούσαν φιλοδώρημα στο μπάρμαν. Σε συνέχεια του ίδιου ποστ, η γυναίκα δήλωσε πως, αν και η οικογένειά της δεν συμφωνούσε με την ιδέα, η ίδια την έβρισκε πολύ δίκαια, καθώς το ζευγάρι πλήρωνε όλα τα έξοδα μόνο του.  

Φυσικά, το ίντερνετ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς πυροδοτήθηκε μια μεγάλη συζήτηση γύρω από το ζήτημα, γράφει το The Drinks Business. Υπήρχαν αυτοί που έβρισκαν την ιδέα πολύ δίκαια, αλλά θεώρησαν πως δεν πρέπει να το αποκαλούν ανοιχτό μπαρ. Ωστόσο, δεν συμφώνησαν όλοι με την παραπάνω άποψη. Κάποιοι ανέφεραν πως είναι αγενές να βάζεις έναν καλεσμένο να πληρώσει σε μια εκδήλωση που διοργανώνεις εσύ. Εσείς τι λέτε;

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria