Ευχαριστήρια της Καστοριάς μετά την άνοδο στη Γ’ Εθνική - OlaDeka

Ευχαριστήρια της Καστοριάς μετά την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου και την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, η διοίκηση της ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εξής:

Τους παλιούς προέδρους και παράγοντες της Καστοριάς που στάθηκαν στο πλευρό μας. Ιδιαίτερη μνεία στον Πρόεδρο της Κυπελλούχου ομάδας του 1980, κ. Γιώργο Χαλκίδη, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό μας υλικά και ηθικά και που αγωνιούσε για την αγαπημένη μας ΚΑΣΤΟΡΙΑ εξίσου με εμάς!

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι με την παρουσία τους και την ηθική τους συμπαράσταση, μας έδιναν κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό που, με πίστη, αγάπη και ανιδιοτέλεια ξεκινήσαμε.

Τον Πασχάλη Δημητρίου, που στάθηκε αρωγός στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, το περασμένο καλοκαίρι και για την συμπαράσταση του, στη συνέχεια, από την θέση του μέλους της ευρύτερης ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς.

Την ΕΠΣ Καστοριάς, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της κ. Τάκη Τριανταφύλλου, για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια, τόσο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος, όσο και των αγώνων μπαράζ.

Τα Μ.Μ.Ε. και ιδιαίτερα το sentranews και τον Δημήτρη Κουτσή για την προβολή και συμπαράσταση προς την ομάδα μας.

Τελειώνοντας, θα σταθούμε, για μία ακόμη φορά, στους απλούς φιλάθλους της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μας, που, από το υστέρημα τους, στήριξαν την προσπάθεια μας, αγοράζοντας το καρτελάκι διαρκείας, το εισιτήριο του αγώνα και συμμετέχοντας ενεργά στο ημερολόγιο της ομάδας και την λαχειοφόρο αγορά. Ιδιαίτερα μέσα σε μια δύσκολη εποχή για την πόλη και τον νομό μας, εξαιτίας της τραγικής κατάστασης, που βρίσκεται. Τους φιλάθλους που αγκάλιασαν, εν τέλει, την οποία δράση της ομάδας, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στεκόμενοι στο πλευρό της. Είμαστε εσείς. Είστε εμείς. Μια γροθιά!

Η βοήθεια όλων σας ήταν πολύτιμη. Ευχαριστούμε για την σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς. Την ανανεώνουμε για την νέα χρονιά και σας δίνουμε το λόγο μας ότι θα την τιμήσουμε και πάλι.

Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι υπόθεση όλων. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι, με το δικό του λιθαράκι, είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουμε. Μια προσπάθεια για τα παιδιά του νομού μας, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, τους φιλάθλους, την πόλη μας και τον νομό ολόκληρο.

Εκ της διοίκησης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria