Δήμος Καστοριάς: Γιορτάζουμε με πράξεις σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς: Γιορτάζουμε με πράξεις σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Γιορτάζουμε με πράξεις σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ! Φορείς, Σύλλογοι και Εθελοντές με την υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς προχώρησαν σε εργασίες καθαριότητας και λουλουδοφύτευση, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές  ένα πιο καθαρό και υγιή πλανήτη!

 Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη των Συλλόγων Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς  και Μανιάκων, στον Σύλλογο «Κέλετρον» των Εργατικών Κατοικιών και στον Σύλλογο Λυβ, αλλά και σε όλους τους  πολίτες που δεν δίστασαν να προσφέρουν σήμερα τον χρόνο και την ενέργειά τους για να καθαρίσουν διάφορα σημεία της πόλης και των οικισμών του Δήμου.

 Ένα επίσης μεγάλο μπράβο

 και ένα ευχαριστώ από καρδιάς στα μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης  Καταστροφών Καστοριάς, και του τμήματος Αυτοδυτών του ΕΤΑΚ που βούτηξαν στην λίμνη για να καθαρίσουν τον βυθό, ανασύροντας οχήματα, βάρκες, παλιά ελαστικά και κάθε ειδών σκουπίδια που εδώ και χρόνια παραμένουν “παγιδευμένα” στα νερά της Ορεστιάδας!

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς που όχι μόνο σήμερα, αλλά καθημερινά φροντίζουν για την καθαριότητα της περιοχής μας!

Η προστασία του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria