Rally Greece Offroad: Με πανηγυρικούς ρυθμούς οι απονομές του FIA Cross Country Bajas European Cup - OlaDeka

Rally Greece Offroad: Με πανηγυρικούς ρυθμούς οι απονομές του FIA Cross Country Bajas European Cup

Δείτε την απονομή επάθλων της FIA στους νικητές του 9ου Rally Greece Offroad όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα της μεγάλης διοργάνωσης ΕΔΩ

Δείτε την συνέντευξη τύπου νικητών διοργάνωσης
Silva Henrique (οδηγός δεξιά στο πλάνο) και Damasio Henrique (συνοδηγός στα αριστερά):

Σε πανηγυρικούς ρυθμούς κύλησε η τρίτη μέρα του 9ου Rally Greece OffRoad στο Άργος Ορεστικό, με δυνατές διαδρομές αλλά και την τελετή απονομής των επάθλων του FIA Cross Country Bajas European Cup.

Η μέρα ξεκίνησε στο χωριό Λεύκη της Καστοριάς όπου οι 71 συμμετέχοντες ρίχτηκαν στη μάχη της ειδικής διαδρομής των 110 χιλιομέτρων στο όρος Βίτσι. Διαδρομή που επανέλαβαν και το μεσημέρι ώστε να προκύψει ο συνολικός χρόνος τους, βάση του οποίου αναδείχθηκε ο νικητής της ημέρας.

Ο αγώνας του Σαββάτου αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά Πορτογαλική υπόθεση με τρεις ομάδες της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου να καταλαμβάνουν, όπως και την Παρασκευή, τις τρεις πρώτες θέσεις αλλά και να δίνουν και τον νικητή του 9ου Rally Greece Offroad. 

Έτσι έπεσε για φέτος η καρό σημαία για τον αγώνα της FIA με την ανάδειξη του νικητή της διοργάνωσης, νίκη που προέκυψε από το άθροισμα των χρόνων που κατέγραψαν στις πέντε διαδρομές που αγωνίστηκαν από την Πέμπτη μέχρι χθες Σάββατο: Την υπερειδική των 6 χιλιομέτρων της πρώτης μέρας, τη διπλή προχθεσινή «Βίτσι» των 108 χιλιομέτρων και τη χθεσινή «Λεύκη» των 110 χιλιομέτρων που επίσης ήταν διπλή.

Την πρώτη θέση, λοιπόν, του 9ου Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό πήραν οι Πορτογάλοι SILVA Henrique και DAMASIO Henrique με MERCEDES PROTO 350 και συνολικό χρόνο για όλες τις ημέρες, 6 ώρες, 41 λεπτά και 54 δεύτερα, 3,5 λεπτά ταχύτεροι από τους δεύτερους συμπατριώτες τους DIAS DA SILVA Pedro και JESUS Victor που αγωνίστηκαν με VW AMAROK. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι επίσης Πορτογάλοι Alexandre και Rui FRANCO με MERCEDES V230TD και συνολικό χρόνο 6:47:11.

Τέταρτοι ολοκλήρωσαν οι Πολωνοί MALUSZYNSKI Michal και KURZEJA Lukasz με MINI JOHN COOPER WORKS RALLY και χρόνο 07:04:51 και πέμπτοι οι Ισπανοί NAVARRO FREIXAS Santiago και SOLA’ TERRADELLAS Marc, με CANAM MAVERICK και χρόνο 07:04:51.

Η χθεσινή βραδιά ολοκληρώθηκε με τις απονομές σε πανηγυρικό κλίμα και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των νικητών, ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμή των 71 πληρωμάτων από 12 συνολικές χώρες που βρέθηκαν στο Άργος Ορεστικό για το 9ο Rally Greece Offroad.

Η τελευταία ημέρα του 9ου Rally Greece Offroad περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ» μήκους 75χλμ. που θα πραγματοποιηθεί 2 φορές. Η εκκίνηση της διαδρομής στο χωριό Μελισσότοπος και ο τερματισμός στον οικισμό Μακροχώρι ενώ νωρίς το απόγευμα θα διεξαχθεί η απονομή των επάθλων στο χώρο του Service Park για το Ιταλικό Πρωτάθλημα Cross Country Rallies, τον Ελληνικό Αγώνα Cross Country Rally και τον Ελληνικό Αγώνα RAID-Regularity.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria