IFF: Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της έκθεσης γούνας στην Σεούλ της Ν. Κορέας - OlaDeka

IFF: Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της έκθεσης γούνας στην Σεούλ της Ν. Κορέας

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας εγκαινίασε στις 24 Μαΐου την έκθεσή της, «The International Fur & Leather Exhibition 2022», στην Κορέα, στο Grand InterContinental Seoul Parnas. Η Κορέα είναι μια πολύ ελκυστική αγορά με σημαντικές αγοραστικές δυνάμεις και εύρος, ειδικά για τη γούνα, και ήταν μια εξαιρετική επιλογή για την έκθεση που θα διεξαχθεί.

Πάνω από 20 εκθέτες γούνας και δέρματος συγκεντρώθηκαν από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Ρωσία, την Κίνα, την Κορέα και πολλές άλλες αγορές, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τους δημιουργίες γούνας και δέρματος που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην έκθεση.

Παρά τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις της πανδημίας και ορισμένους περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν, η προσέλευση ήταν θεαματική με πάνω από 100 επισκέπτες να περνούν τις πόρτες μόνο την πρώτη μέρα, 250 τη δεύτερη και 500 συνολικά. Υπήρχαν πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και η αίσθηση της έκθεσης ήταν οικεία και προσωπική, κάτι που ήταν εξαιρετικό για την πραγματοποίηση ουσιαστικών συζητήσεων και επιχειρηματικών συναλλαγών.

Παρόντες στην έκθεση ήταν μερικές βασικές κορεάτικες προσωπικότητες της μόδας, συμπεριλαμβανομένου του Jingdo, του κορυφαίου λιανοπωλητή γούνας και κατασκευαστή μεταξύ άλλων.

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της φέτος, η έκθεση The International Fur & Leather πρόκειται να επιστρέψει στην Κορέα τον επόμενο χρόνο στα τέλη Φεβρουαρίου 2023.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria