Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση προϋπολογισμού 420.000,00€ (με Φ.Π.Α.) για το έργου «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη - OlaDeka

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση προϋπολογισμού 420.000,00€ (με Φ.Π.Α.) για το έργου «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης , την Τρίτη 03 Μαΐου 2022.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν εργασίες για την συντήρηση του δρόμου από τον Άγιο Αντώνιο έως το Σιδηροχώρι (αυχένας), μήκους περίπου 5.200 μ. και πλάτους 6,00 μ. έως 6,60μ. , όπου  προβλέπεται να γίνουν:

  • Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας στα σημεία όπου ο δρόμος παρουσιάζει εκτεταμένες φθορές.
  • Καθαρισμός και διαμόρφωση τάφρου.
  • Ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος όπως λακκούβες, τρύπες, τομές κ.λπ

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 420.000 € με ΦΠΑ και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 541) της Π.Ε. Καστοριάς.

Θα εκτελεσθεί με προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Καστοριάς και θα χρηματοδοτηθεί με 360.000 ευρώ από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και με  60.000 ευρώ από τον Δήμο Καστοριάς.

Το έργο  αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός χρονικής διάρκειας τριάντα (30) μηνών.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα που βελτιώνουν τις οδικές υποδομές και μεγιστοποιούν την ασφάλεια των χρηστών, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria