Το πρώτο Business Game στην Ελλάδα από φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - OlaDeka

Το πρώτο Business Game στην Ελλάδα από φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Για πρώτη φορά το Finance Club του Πανεπιστημίου Μακεδονίας φέρνει τον ευρέως διαδεδομένο στην Ευρώπη, θεσμό του Business Game. Ο διαγωνισμός αποτελεί μία διήμερη πρόκληση όπου 100 επιλεγμένοι φοιτητές από όλο το κόσμο καλούνται να εμπνευστούν καινοτόμες ιδέες, να οργανώσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο, να επεκτείνουν και να εξασκήσουν τα hard skills τους, και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στις συνεργαζόμενες εταιρείες του διαγωνισμού σε τέσσερις επιλεγμένες θεματικές.
Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να διαγωνιστούν σε ένα συναρπαστικό διήμερο διαγωνισμό στις 29 και 30 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να λύσουν Business από Ελληνικές και Ξένες επιχειρήσεις και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των €1.000! Η διεξαγωγή θα είναι αποκλειστικά ONLINE μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει από το σπίτι του. Η επίλυση των Business Cases θα είναι στην αγγλική γλώσσα.
Δήλωση συμμετοχής για το διαγωνισμό
Πιο συγκεκριμένα, θα διαγωνιστούν σε τέσσερις θεματικές ενότητες το Risk Management, Financial Technologies, Consulting & Marketing. Σε όλα τα Business Cases θα πρέπει κάθε ομάδα να υποβάλει την ιδέα της την οποία και θα παρουσιάσουν στους αντιπροσώπους των εταιριών και τελικά θα αξιολογηθούν. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα δικτύωσης όχι μόνο με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αλλά και με αντιπροσώπους των συνεργαζόμενων εταιρειών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής μέχρι τις 15 Μαΐου. Έπειτα θα τους σταλεί ένα Mini-Business Case και θα τους ζητηθεί το απαιτούμενο ποσό συμμετοχής της τάξεως των 10 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο Business Game μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Περισσότερες πληροφορίες για το UoM Business Game
Το Business Game αποτελεί πρωτοβουλία του Finance Club του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε συνεργασία με τους μεγάλους χορηγούς: Εθνική Τράπεζα της ΕλλάδοςDeloitteVRS & Alliance of European Business Games. Επιπλέον συμμετέχουν πανεπιστήμια όπως τα HEC Paris, SGH Warsaw School of Economics, Solvay Brussels School of E&M & Durham University – UCL.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria