Τζηκαλάγιας: «Αν δεν μαζευτούν άμεσα θα τους αποκαλύψω...» - OlaDeka

Τζηκαλάγιας: «Αν δεν μαζευτούν άμεσα θα τους αποκαλύψω…»

Καταγγελία του Ζήση Τζηκαλάγια για «Ανδρείκελα που βάζουν εμπόδια στην πρόοδο του τόπου» και προειδοποίηση για αποκάλυψη ονομάτων….

Από Facebook :

Αγαπητέ Ζήση,

Είναι η πολλοστή φορά που ζητούμε τη βοήθειά σου και επιδεικνύεις το αμέριστο ενδιαφέρον σου. Το ευχαριστώ είναι λίγο,για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου!Εύχομαι ο Θεός να πιστώνει την καλοσύνη σου και να δίνει του κόσμου τα καλά σ’εσένα και την οικογένειά σου!Ελπίζω οι Καστοριανοί να συνειδητοποιούν το ηθικό σου ύψος και να στηρίξουν την επανεκλογή σου!Προσωπικά φρονώ ότι με την ανθρώπινη στάση σου κρατάς ζωντανή στη συνείδηση πολλών από εμάς την πίστη στην “πολύπαθη” πολιτική!!!!

Με μεγάλη εκτίμηση

“Χθεσινή(σε κατά λέξη και στίγμα μεταφορά) έκφραση ευγνωμοσύνης, απίστευτη για μένα ηθική ικανοποίηση όπως έγινε πάμπολλες φορές. Αυτό με ΚΡΑΤΑ ΟΡΘΙΟ στη ζωή και την πολιτική για να προσπερνώ Σ Π Ι Θ Α Μ Ι Α Ι Α   Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Α που βάζουν εμπόδια στην πρόοδο του τόπου,όπως έγινε άλλοτε αλλά και σήμερα. Αν δεν μαζευτούν άμεσα θα τους αποκαλύψω και θα τους παραδώσω στη δημόσια χλεύη και διαπόμπευση.“

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria