Τα Video των Live μεταδόσεων των εγκαινίων του νέου κτιρίου και της συνέντευξης τύπου του Rally Greece Off Road - OlaDeka

Τα Video των Live μεταδόσεων των εγκαινίων του νέου κτιρίου και της συνέντευξης τύπου του Rally Greece Off Road

Δήμος Άργους Ορεστικού: ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ RALLY GREECE OFFROAD- Άργος Ορεστικό

Πριν από έναν χρόνο δεσμευτήκαμε από εδώ, από το Άργος Ορεστικό, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση του RALLY GREECE OFFROAD αλλά και τις υποδομές του.

Σήμερα, εγκαινιάσαμε ένα σπουδαίο έργο, το πρώτο μιας σειράς έργων, για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ένα υπερσύγχρονο κέντρο διοίκησης- Rally HQ, το οποίο σε μόλις 43 ημέρες καταφέραμε να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει το 9ο Rally Greece Offroad που ξεκινάει αύριο, αναβαθμισμένο στο Eυρωπαϊκό Baja Cup. 

Πιστέψαμε από την αρχή στην αναπτυξιακή δυναμική του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στην προστιθέμενη αξία του στον τουρισμό, τον πολιτισμό, την προβολή της χώρας μας και την προώθηση της οδικής ασφάλειας.

Και το κάνουμε πράξη. Με μεγάλες και μικρότερες διοργανώσεις οι οποίες στηρίζουν τις τοπικές οικονομίες.

Έφθασε ο καιρός ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να αποκτήσει χαρακτήρα, ταυτότητα και υποδομές σύγχρονες και ασφαλείς. 

Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Δήμαρχο Κο Πάνος Κεπαπτσόγλου, τον Περιφερειάρχη Giorgos Kasapidis, τον Αν/τη Υπουργό Οικονομικών κ. Theodoros Skylakakis, τον αγαπητό συναδελφο Βουλευτή του νομού Ζήση Τσικαλάγια, την αγαπητή  π. Βουλευτή Μαρία Αντωνίου, τον πρόεδρο ΝΟΔΕ, την Motorsport Greece καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την κατασκευή του κτιρίου. 

Καλή αρχή! Καλό αγώνα!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria